Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, contestat de fanii Rapidului după 0-1 cu Hermannstadt: „Au țipat la el și l-au fluierat!”. Video Exclusiv

Adrian Mutu a fost contestat de fanii Rapidului după înfrângerea suferită pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 0-1.
08.03.2023 | 09:10
Adrian Mutu contestat de fanii Rapidului dupa 01 cu Hermannstadt Au tipat la el si lau fluierat Video Exclusiv
Adrian Mutu, contestat de fanii Rapidului după 0-1 cu Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Robert Niță a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că suporterii giuleșteni au început deja să îl conteste pe Adrian Mutu, care deși a îndeplinit obiectivul echipei, și anume de a intra în play-off, încă are o mare presiune pe umeri.

Adrian Mutu, contestat de fanii Rapidului după 0-1 cu Hermannstadt

Robert Niță a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre înfrângerea Rapidului în meciul cu Hermannstadt și a dezvăluit că Adrian Mutu este contestat de către fanii echipei:

ADVERTISEMENT

Este contestat Mutu! Eu am fost pe stadion și am văzut cum fluierau fanii și cum țipau. Nu poate nimeni de la Rapid să joace ca Mutu. Nu avea altă șansă decât să câștige meciul cu Botoșani și cel cu Hermannstadt să vadă noii jucători, să îi vadă pe cei care au revenit.

Pentru mine e mult mai dureros să văd la un meci din Giulești cu FCSB minieta și să te bată ăia cu 1-0. Te-a bătut Hermannstadt nu e așa mare problemă, e un accident. Dacă te bate în schimb CFR-ul sau FCSB-ul e altceva, acolo sunt înfrângeri care te costă 3 puncte”.

ADVERTISEMENT

„Rapidul e la al doilea an în prima ligă, iar valoarea lotului Rapidului e sub locul ocupat în clasament, din punctul meu de vedere, și aici e doar meritul lui Mutu și al jucătorilor”, a mai spus Robert Niță.

VEZI VIDEO MAI JOS

„M-aș bucura să câștige Rapidul, dar trebuie să vedem cine suntem!”

„Eu văd marea majoritate a jucătorilor care au fost aduși că au o valoare individuală mult mai mare înainte de venirea lui Mutu. A creat un grup. Să ne uităm și pe banca de rezervă.

ADVERTISEMENT

Rapid nu are unul dintre cele mai bune trei loturi din Liga 1. Nu cred că se pot bate cu Craiova lui Rotaru, poate nici cu Craiova lui Mititelu când vorbim despre jucători de top. M-aș bucura să câștige Rapid meci de meci, dar să vedem cine suntem, ce suntem și ce putem să facem, unde ne e locul.

Tu ai adus jucători liber de contract sau care nu jucau acolo unde erau legitimați. A mai fost o fază. A fost o lovitură liberă din lateral, vine un jucător care fusese faultat și mai bătuse un corner înainte”, a continuat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„Vine și nu vrea să bată. Ăia la Barcelona se certau pentru minge care să bată, iar ăsta se uita cum a fost cu banderola la FCSB, se uita la oricine, să bată altcineva și el să urce în careu.

Mai e și chestie de personalitate aici. În Giulești e greu, dar fanii au avut o atitudine senzațională, nu au huiduit niciun jucător 95 de minute, cât a fost meciul cu Hermannstadt”, a mai spus fostul atacant al giuleștenilor, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIKcanalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficialpagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT