Fotbal intern

Adrian Mutu, desființat de un oficial al CFR Cluj: „Coronavirusul poate afecta grav creierul”

16.03.2020 | 10:22
Adrian Mutu desfiintat de un oficial al CFR Cluj Coronavirusul poate afecta grav creierul
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a fost criticat dur de un oficial al CFR Cluj, după ce selecționerul naționalei de tineret a declarat că în Liga 1 ar trebui introdus fair-play-ul financiar.

Adrian Mutu, criticat dur de juristul de la CFR Cluj

Adrian Mutu a propus, pentru echilibrarea campionatului intern, introducerea unui fair-play financiar, care ar împiedica echipe precum CFR Cluj sau FCSB să achiziționeze cei mai importanți jucători.

ADVERTISEMENT

Ar trebui impus un fair play financiar pentru toată Liga 1 fiindcă nu se poate ca o echipă precum FCSB, care are un patron super bogat în spate, sau ca CFR, să ia ce vor, iar celelalte, cele din spate, să nu-și permită nimic”, a declarat Adrian Mutu la Prosport.

Propunerea selecționerului naționalei de tineret, deși este aplicată de către UEFA, a stârnit un atac dur din partea lui Ioan Ivașcu, juristul clubului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a aparițiilor publice și etalând idei care în mod normal nu au legătură cu realitatea, ‘cercetătorii britanici’ au stabilit că coronavirusul, combinat cu mâncarea de la Mandaloun, poate afecta grav și ireversibil creierul.

Lansați campania: ‘Nu mai vorbiți’, face bine creierului și așa suprasolicitat!”, a scris Ioan Ivașcu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ulterior, juristul de la CFR Cluj a șters postarea.

Fotbalul din România, suspendat de coronavirus

Până la o posibilă introducere a fair-play-ului financiar în Liga 1, fotbalul din România a fost oprit de pandemia de coronavirus care a lovit Planeta în ultimele săptămâni.

Federația Română de Fotbal a anunțat suspendarea tuturor competițiilor în luna martie, însă amploarea pe care evenimentele au luat-o recent, Klaus Iohannis anunțând stare de urgență, face ca reluarea meciurilor oficiale la începutul lunii viitoare să fie improbabilă.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova chiar a decis sistarea oricărei activități până pe 21 aprilie, în timp ce jucătorii de la  FCSB sau CFR Cluj vor intra în izolare, antrenamentele fiind, cel puțin pentru următoarele zile, suspendate.

ADVERTISEMENT