Sport

Adrian Mutu, dat afară de la FC U Craiova? „Să decidă conducerea, eu nu-mi dau demisia!”

Universitatea Craiova a învins-o pe FC U Craiova, 2-0, în etapa 11 de Liga 1. La finalul meciului, Adrian Mutu, antrenorul formației gazdă, a vorbit despre o posibilă plecare de la echipă.
03.10.2021 | 23:46
Adrian Mutu dat afara de la FC U Craiova Sa decida conducerea eu numi dau demisia
Adrian Mutu, dat afară de la FC U Craiova? „Să decidă conducerea, eu nu-mi dau demisia!”
ADVERTISEMENT

Golurile partidei au fost marcate de Nistor și Baiaram. În urma acestui meci, FC U Craiova se află pe locul 13 din Liga 1, cu nouă puncte obținute. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se situează pe locul 5, cu 19 puncte.

Adrian Mutu, despre plecarea de la FC U Craiova

Adrian Mutu susține că nu se gândește să-și dea demisia de la FC U Craiova, însă, în cazul în care conducerea va decide că trebuie să plece, nu se va opune.

ADVERTISEMENT

În plus, „Briliantul” consideră că jucătorii săi ar fi putut face mai multe pe faza ofensivă, în prima repriză.

„O primă repriză bună, ne-am apărat bine și am încercat și pe faza ofensivă să construim. Iar după cartonașul roșu s-a rupt jocul. A fost roșu. Sunt lucruri care se întâmplă, acuma nu stăm să scoatem vinovați.

ADVERTISEMENT

Important este să ne revenim și să o luăm de la capăt. Cred că în prima repriză am ajuns prin preajma careului, dar puteam să luăm decizii mai bune.

Prima repriză a fost una foarte bună, nici ei nu au avut ocazii de gol. Eu nu țin de niciun scaun, rămane la latitudinea conducerii. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist zi de zi.

ADVERTISEMENT

Daca eu nu reușesc, poate reușește altcineva. Eu nu îmi dau demisia, sunt lucruri care cred că se pot redresa. Să nu uităm că suntem o nou-promovată și lucrurile nu merg ca la celelalte echipe care sunt de câțiva ani în Liga 1”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Radu Negru: „Se putea face mai mult!”

„Este de spus că trebuie să trecem peste acest moment greu, să strângem rândurile la nivel de jucători, să începem să strângem puncte în campionat.

ADVERTISEMENT

La fiecare meci, deja devine clișeic, nu vrem să vorbim de arbitraj, dar iar dau numai faulturi pentru ei, plus acel roșu care a venit. Cred că se putea face mai mult.

Până la momentul golului, nu ne-au fost cu nimic superiori. După a venit și cartonașul roșu și de acolo s-a rupt jocul. Am încercat să jucăm pe contraatac, dar, când iei roșu, e foarte greu. Nu am vorbit încă cu Mutu, pentru că evităm să vorbim la cald”, a spus și Radu Negru.

Claudiu Bălan: „Le cer scuze suporterilor pentru această înfrângere!”

„Vreau să vorbesc în numele colegilor mei. Vreau să le cer scuze suporterilor pentru această înfrângere. Cred că acest derby a venit într-un moment foarte prost pentru noi, avem foarte puține puncte in campionat.

Este greu când vin jucători noi mulți. Dar asta nu este o scuză. Trebuie să legăm victorii, puncte, după totul vine de la sine”, a declarat Claudiu Bălan.

ADVERTISEMENT