Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, dezvăluiri despre relația cu fiicele sale, Adriana și Maya: „Le fac pașapoartele românești”

Viața de părinte nu e deloc ușoară, mai ales când copiii devin adolescenți. Adrian Mutu o știe foarte bine, mai ales când vorbește de fiicele lui, Adriana și Maya.
27.02.2023 | 17:45
Adrian Mutu dezvaluiri despre relatia cu fiicele sale Adriana si Maya Le fac pasapoartele romanesti
Adrian Mutu, adevărul despre relația cu fetele sale, dezvăluit în emisiunea Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu e simplu să fii tată de fete, mai ales când acestea ajung la vârsta adolescenței, iar tu trebuie să le protejezi de la distanță. Nu o spunem noi, ci Adrian Mutu, care a dezvăluit, în exclusivitate, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că în relația cu Maya și Adriana – fiicele din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez – au intervenit problemele.

Adrian Mutu, un tată dur? Cum se înțelege cu fetele sale adolescente

Se poate spune despre Adrian Mutu că a fost un veșnic îndrăgostit la viața lui. „Briliantul” s-a căsătorit de tânăr, la doar 22 de ani, cu Alexandra Dinu, care i-a dăruit și primul copil- pe Mario.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi, mariajul cu Consuelo Matos Gomez. Și ea l-a făcut tătic, nu o dată, ci de două ori. În prezent trăiește o frumoasă relație de iubire cu Sandra Bachici – mama mezinului său, Tiago.

Astfel că, ajuns la 44 de ani, Adrian Mutu are multă treabă, nu doar ca antrenor al Rapidului, dar și ca tată. Iar dacă pe băieți îi are aproape, cu Adriana și Maya, fetele sale din al doilea mariaj, lucrurile sunt puțin mai complicate, după cum a dezvăluit chiar antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT

După divorțul care a avut loc în 2013, Consuelo Matos le-a luat pe fete și s-a mutat în țara natală, paradisiaca Republică Dominicană. Anii au trecut, ele au crescut, iar acum Adrian Mutu a ajuns în postura de tată de adolescente și, spune antrenorul în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, nu e ușor deloc.

Adrian Mutu, după ce fiica cea mare și-a găsit iubit: „A început să se deterioreze relația noastră”

În afară de faptul că fetele lui Adrian Mutu vor să își continue studiile în Europa, ceea ce presupune multă birocrație, au intervenit și alte probleme. Mai exact, „Briliantul” s-a văzut în punctul în care și-a dat seama că fiica lui cea mare nu mai este un copil.

ADVERTISEMENT

Adriana, fiica lui cea mare, și-a făcut iubit, iar gândul acesta nu-l face deloc fericit. Ba chiar, cu umor de tată de fete, Adrian Mutu face declarații care indică că ar fi puțin gelos.

„Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a dezvăluit Adrian Mutu, invitat în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, despre Mario, fiul lui cel mare: ”E și el bărbat acum”

Adrian Mutu, însă, nu este scutit de tensiuni nici în relația cu Mario Mutu. Băiatul i-a făcut de curând cea mai mare bucurie și a fost prezent, pentru prima dată, să-l susțină din tribune, la meciul dintre Rapid și Chindia, dar antrenorul a mărturisit că lucrurile nu sunt chiar lapte și miere între ei.

Iar cu Alexandra Dinu, fosta lui soție, Adrian Mutu a mărturisit că are o relație normală: „Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem”.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: