Fotbal intern

Adrian Mutu, dezvăluiri despre viitorul său la naționala U21: ”În zece zile voi anunța decizia mea”

11.05.2021 | 09:41
Adrian Mutu dezvaluiri despre viitorul sau la nationala U21 In zece zile voi anunta decizia mea
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale U21 a României, Adrian Mutu, a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor și în ce condiții va mai continua la reprezentativa de tineret.

”Briliantul”, care și-a încheiat recent contractul cu FRF, a recunoscut că a avut o discuție cu oficialii Astrei Giurgiu după demiterea lui Eugen Beagoe, dar a refuzat proprunerea.

ADVERTISEMENT

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că  vrea ca Adi Mutu să continue, iar acesta trebuie să ia o decizie în cel mai scurt timp dacă va continua pe banca ”tricolorilor mici”.

Viitorul lui Adrian Mutu nu pare să fie legat de naționala U21

După ce a condus naționala U21 la turneul final al Euro 2021, Adrian Mutu și-a încheiat contractul și așteaptă să vadă ce propuneri va primi la nivel de echipe de club înainte de a da un răspuns federației dacă mai rămâne la tineret.

ADVERTISEMENT

”În cel mult zece zile voi anunța decizia mea. Sunt discuții în Italia, în Serie B, dar și în primele ligi din Turcia și Israel. Mi-e greu să fac acum o evaluare ce șanse sunt să merg mai departe cu echipa U21, fiindcă telefonul poate suna în orice moment cu vreo ofertă clară la nivelul unui club”, a declarat Mutu pentru gsp.ro.

”Am în continuare relații foarte civilizate cu federația. Federalii au înțeles dorința mea, au acceptat să existe o perioadă de gândire din partea mea, iar în câteva zile vom trage o concluzie”, a mai spus ”Briliantul”.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care a refuzat Astra

Adrian Mutu a ținut să explice de ce a refuzat oferta celor de la Astra Giurgiu: ”Nu sunt genul care să preia o formație pe drum, la final de campionat. Prefer un proiect pe care să-l iau de la început. E motivul pentru care nu am dorit să dau curs ofertei de la Astra”.

La începutul lunii mai, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a venit cu detalii în ceea ce privește situația lui Adrian Mutu și a dezvăluit că fostul mare fotbalist ar putea pleca de la naționala U21 deoarece își dorește să fie la antrenamente în fiecare zi și ar putea prelua o echipă de club.

ADVERTISEMENT

Echipa națională de tineret a României pregătită de Adrian Mutu a avut  evoluții apreciate în Ungaria, în meciurile din faza grupelor Campionatului European de tineret. ”Micii tricolori” au obținut două remize, 1-1 cu Olanda și 0-0 cu Germania, și a învins cu 2-1 naționala Ungariei. Deși neînvinsă, România a terminat grupa pe locul 3 și a ratat calificarea în fazele eliminatorii.

ADVERTISEMENT
Tags: