Fotbal international

Adrian Mutu, dezvăluiri la împlinirea vârstei de 41 de ani: ”Fac injecții aproape zilnic”. Mesajul postat de Fiorentina pe facebook. VIDEO

08.01.2020 | 11:40
Adrian Mutu dezvaluiri la implinirea varstei de 41 de ani Fac injectii aproape zilnic Mesajul postat de Fiorentina pe facebook VIDEO
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Adrian Mutu, care acum antrenează echipa de juniori a clubului Al Wahda din Emiratele Arabe Unite, a făcut câteva dezvăluiri la împlinirea vârstei de 41 de ani.


UPDATE 8 ianuarie, ora 11:40 / Adrian Mutu a fost sărbătorit și de Fiorentina, fosta sa echipă pentru care a scris istorie, iar fanii „violei” au postat un filmuleț pe facebook alături de mesajul: „ADRRRIIIAAANN MUTU! La mulți ani Fenomeno!”.

ADVERTISEMENT

La Fiorentina, Adrian Mutu a reușit să înscrie 69 de goluri și să ofere 26 de pase decisive în 143 de meciuri.

Happy Birthday, Adrian Mutu ?⚜️

"ADRIAAAANNNNN…" "MUTU!" ?️Happy Birthday, Adrian Mutu ?⚜️Buon compleanno, Fenomeno ?#ForzaViola ? #Fiorentina

Gepostet von ACF Fiorentina am Dienstag, 7. Januar 2020


Știre inițială:

Adrian Mutu, dezvăluiri la împlinirea vârstei de 41 de ani: ”Sper să nu ajung la operație”

”Aș mai fi vrut să joc, dar era greu. Mă dor genunchii rău chiar și acum. Nu știu dacă e de la menisc sau de la cartilaje. Fac injecții aproape zilnic. E dificil, dar sper să nu ajung la operație”, a dezvăluit Adrian Mutu la împlinirea a 41 de ani.

ADVERTISEMENT

”Din punct de vedere muscular nu am avut probleme în carieră, dar cu genunchii în ultimii ani… La Petrolul m-am accidentat ultima oară, la un antrenament în care m-a lovit un coechipier… M-am relaxat la o fază și m-am lovit aiurea”, a spus Mutu pentru prosport.ro.

”Nu-mi doresc cadouri, deja le am”

Fostul internațional a declarat că nu își dorește cadouri de ziua sa: ”Sănătate, fericire și succes profesional. Trei lucruri. Iar cadourile sunt copiii. Nu-mi doresc cadouri, deja le am”.

ADVERTISEMENT

”Voi petrece cu familia și cu o pereche de fini. Anul trecut am avut în vizită două familii de fini… Am antrenament, apoi seara vom ieși la un restaurant să bem un pahar de vin și să mâncăm ceva”, a afirmat Adrian Mutu.

Mutu ține legătura cu Prandelli, Guardiola și Lippi

”Săptămânal vorbesc la telefon cu Cesare Prandelli, de asemenea comunic des cu Marco Giampaolo, Maurizio Sarri, Guardiola și Lippi. O să discut și cu Mourinho, nu am resentimente”, a recunoscut fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că la ora actuală toți antrenorii sunt bine pregătiți. Diferența se face din punct de vedere psihologic: cum capacitezi fotbaliștii să-ți respecte sarcinile de joc și să joace bine. Sunt fascinat de asta și urmăresc foarte atent ce se întâmplă”, a mai precizat Mutu.

Mutu, favorit să preia naționala de tineret

Oficialii Federației Române de Fotbal au stabilit înlocuitorul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei de tineret. FANATIK a aflat că Adrian Mutu va semna zilele viitoare contractul și va deveni noul selecționer al „tricolorilor mici”. Debutul fostului mare internațional pe banca României U21 se va produce la sfârștitul lunii martie.

Conform informațiilor FANATIK, Mutu va primi un salariu lunar de 4.000 de euro din partea FRF, de trei ori mai puțin decât câștigă la Al Wahda. Dacă totuși cele două părți nu ajung la un consens, oficialii federației au în plan B, iar acesta se leagă de numele lui Cristian Chivu.

ADVERTISEMENT
Tags: