Fotbal international

Adrian Mutu, după ce a fost înjurat de Mihai Stoichiță: „Am o superstiție”

14.10.2020 | 00:14
Adrian Mutu, după ce a fost înjurat de Mihai Stoichiță: „Am o superstiție”
Adrian Mutu, după ce a fost înjurat de Mihai Stoichiță: „Am o superstiție”. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce a fost înjurat de Mihai Stoichiță la finalul meciului România U21 – Malta U21 4-1, Adrian Mutu a reacționat dând de înțeles că totul a fost o glumă.

Un membru al staff-ului tehnic condus de Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar selecționerul nu a putut fi pe banca echipei la meciul cu Malta.

ADVERTISEMENT

Mutu a fost trimis în izolare, fiind considerat contact al persoanei infectate, iar pe bancă a stat directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

Adrian Mutu, după ce a fost înjurat de Mihai Stoichiță: „I-am zis că trebuia să jucăm 4-3-2”

După ce a fost acuzat recent de Florin Prunea că el este cel care ar face de fapt selecția la echipa națională, Mihai Stoichiță a avut o reacție ciudată înaintea conferinței de presă de după meciul România U21-Malta U21 4-1. Directorul tehnic al FRF a reacționat nervos după ce a primit un mesaj de la Adrian Mutu, fără să își dea seama că este deja filmat.

ADVERTISEMENT

„Bă, dar e ceva ăsta… F***-te-n gură, Mutule, că te dau afară”, a spus Stoichiță la conferința de presă. Cuvintele fostului antrenor al Stelei au fost înregistrate de Telekomsport.

Adrian Mutu a reacționat la finalul partidei, după ce a aflat ce a spus Mihai Stoichiță și a povestit, amuzat, ce mesaj i-a transmis directorului tehnic de la FRF. România a jucat mai bine de o repriză în 10 oameni, după ce Tudor Băluță a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

L-am felicitat şi am vorbit puţin. I-am spus că 4-3-2 era mai bine, decât 4-4-1 repriza a doua. În nea Mihai am încredere. Am şi o superstiţie. Pe nea Mihai, înainte de toate meciurile, îl pun să vorbească cu echipa, iar dânsul are cuvintele la el”, a spus „Briliantul” pentru același post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Cum a trăit Adrian Mutu partida cu Malta și cum se simte „Briliantul”

Selecționerul naționalei de tineret a vorbit și despre jocul pe care tricolorii mici l-au câștigat categoric în fața Maltei. El s-a declarat mulțumit de evoluția din prima repriză, însă crede că jucătorii dirijați la Giurgiu de Mihai Stoichiță s-au relaxat în partea a doua a partidei.

De asemenea, Mutu a vorbit despre cum se simte. Deși nu a fost testat pozitiv cu coronavirus, antrenorul reprezentativei U21 a României încă poate avea parte de surprize neplăcute. Fostul atacant a dezvăluit că va fi din nou testat la finalul săptămânii.

„Exact la ce mă aşteptam, la un joc practic, la discreţia noastră în prima repriză. În a doua repriză băieţii s-au relaxat puţin şi am oprit motoarele. Rezultatul e cel mai important şi sănătatea băieţilor.

ADVERTISEMENT

Nu cred că aş fi stat pe bancă nici la meciul cu Danemarca, vorbind cu preşedintele, eu fiind contact direct cu antrenorul meu secund i-am spus că e mai bine şi mă simt responsabil să nu mă duc acolo între băieţi pentru că acum sunt bine.

Nu am niciun simptom, dar perioada de incubaţie a virusului este de 1 şi 7 zile. Nici acasă nu mă duc până vineri, când voi face din nou un test. Abia după ce sunt negativ voi pleca acasă”, a mai spus Mutu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,26 este cota pentru ”x2” la meciul România-Austria. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri