ADVERTISEMENT
Fotbal international

Adrian Mutu e încântat după Malta-România 0-3: ,,Dennis Man poate fi urmașul meu!”

Autor: Bogdan Ciutacu | 08.09.2020 | 21:48
Adrian Mutu e încântat după Malta-România 0-3: ,,Dennis Man poate fi urmașul meu!''

Adrian Mutu s-a declarat foarte încântat de jocul prestat de naționala de tineret în victoria categorică din Malta cu 3-0, după golurile înscrise de Man, Costache din penalty și Haruț.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a vrut să scoată în evidență că meritele sunt în primul rând ale jucătorilor și nu ale antrenorilor Adrian Mutu sau Mirel Rădoi, care au condus până acum echipa națională de tineret.

,,Simt că sunt atenti, simt în concentrarea lor, sunt foarte receptivi. Felicit băieții pentru rezultatul din Austria. Sincer ne bucurăm, dar cred că și Mirel gândește la fel, băieții sunt eroii principali. Trebuie să ne bucurăm, dar suntem la început, mai avem 3 meciuri importante”, a declarat Mutu la finalul meciului cu Malta.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu despre Dennis Man: „Poate fi urmașul meu!’”

Întrebat dacă va fi nevoie să cedeze jucători la naționala mare a lui Rădoi, Mutu s-a declarat încântat ca jucătorii săi să facă pasul la echipa mare, iar Mirel Rădoi îi poate chema pentru barajul cu Islanda pe Dennis Man sau Valentin Mihăilă.

,,E un sentiment minunat, băietii se simt foarte bine, se simt apreciați și merită. Sunt fotbaliști adevărați. E posibil, bineînțeles că m-aș bucura pentru ei să fie la echipa mare, așa arată că vor să fie acolo. Pe plan personal, nu prea m-aș bucura, pentru că vreau să-i am aproape”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Mutu a vorbit și despre cel mai important jucător al naționalei de tineret, Dennis Man, cel care a deschis scorul în minutul 6 al partidei cu Malta: ,,Poate fi urmașul meu. Asta trebuie să facă el în teren, să muncească, să dea goluri. Asta trebuie sa facă”, a concluzionat Mutu.

Mesaj pentru jucătorii lui Mirel Rădoi

Adrian Mutu a ținut să îi felicite pe „tricolori” pentru victoria frumoasă de la Klagenfurt cu Austria și speră ca ambele naționale să obțină calificarea la Campionatele Europene de anul viitor.

ADVERTISEMENT

,,Am văzut o națională mare care s-a dăruit pe teren, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Am văzut emoție pe fața lui Mirel și bucuria aceea din vestiar. Să sperăm, ăsta este obiectivul. Ne gândim pas cu pas și ne dorim să ne calificăm prin sacrificiu, disciplină și perseverență”, a mai adăugat fericit selecționerul „tricolorilor” mici.

Adrian Mutu a avut un mesaj și pentru suporterii echipei naționale: ,,Felicit băieții încă o dată. Au fost extraordinari și transmit suporterilor că încercăm să nu îi dezamăgesc niciodata și acum bineînțeles că voi face cinste la băieți.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!