Exclusiv. Ce contract va avea Mutu la Voluntari! Obiectiv de top

Andrei Trifan    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
14/04/2018, 18:08
Exclusiv. Ce contract va avea Mutu la Voluntari! Obiectiv de top

Adrian Mutu a semnat un contract valabil pe un sezon, până în vara anului 2019. Fostul “Briliant” al Fotbalului Românesc va avea un salariu de 9.000 de euro lunar iar conducerea celor de la FC Voluntari i-a trasat două obiective, unul pentru acest sezon, şi încă unul pentru viitor. Mutu va avea la FC Voluntari un salariu de 9 ori mai mare decât cel de la Dinamo. La echipa lui Negoiţă, “Briliantul” avea un salariu modic, de 1000 de euro lunar. 

FANATIK.RO a aflat că Mutu trebuie să păstreze echipa în prima ligă, iar în stagiunea următoare trebuie să ducă echipa în play-off-ul Ligii 1, urmând să aibă şi primăd e obiectiv aşa cum au şi jucătorii. Mutarea a fost intermediată de către Anamaria Prodan, după cum şi Mutu a transmis: ”Eu am lăsat-o pe Ana să rezolve ce este de rezolvat. E ok. Mai trebuie anunţul oficial, atât. Mâine, primul antrenament. Prezentarea, după antrenament sau luni”, a mai spus Mutu la Telekom Sport.

Adrian Mutu n-a fost prima variantă

Înainte ca FC Voluntari să se înţeleagă cu Adrian Mutu, aceştia au negociat cu Edward Iordănescu, rămas liber după desprăţirea de Astra Giurgiu. Tehnicianul a cerut însă o perioadă de timp în care să se liniştească după cele petrecute la fosta campioană a României şi îşi dorea să vină pe banca iflovenilor, dar din vară. Conducerea ilfovenilor l-a preferat apoi pe Adrian Mutu.

 

Închide ×