Sport

Adrian Mutu e pe primul loc, dar nu vrea discuții despre titlu după Rapid – FC Argeș 2-1: ”Nu ne facem prea multe iluzii”

În ciuda faptului că echipa sa a urcat pe primul loc după întâlnirea Rapid - FC Argeș 2-1, Adrian Mutu continuă să fie prudent și evită să vorbească despre titlu.
07.08.2022 | 00:36
Adrian Mutu e pe primul loc dar nu vrea discutii despre titlu dupa Rapid  FC Arges 21 Nu ne facem prea multe iluzii
În ciuda faptului că echipa sa a urcat pe primul loc după întâlnirea Rapid - FC Argeș 2-1, Adrian Mutu continuă să fie prudent și evită să vorbească despre titlu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Omul meciului în Giulești a fost Antonio Sefer, care a reușit o ”dublă” de senzație prin care a adus o victorie importantă pentru ”feroviari”.

Adrian Mutu, încântat de prestația elevilor săi în Rapid – FC Argeș 2-1

La finalul partidei Rapid – FC Argeș 2-1, Adrian Mutu a apărut extrem de zâmbitor, însă a îndemnat la calm și a reamintit că principalul obiectiv al giuleștenilor în acest sezon este calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci dificil, mai ales în prima repriză. Până la gol ne-au închis bine spațiile. Am avut și puțin noroc în prima repriză sau nu noroc, un portar bun. Cred că e cel mai bun portar din țară.

Trebuia să mișcăm repede mingea pentru a-i deschide din apărare. Știu ce calități are Sefer, de multe ori îl încurajez să tragă la poartă. Uneori îl cert că e departe de poartă, că îl prinde faza la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

Obiectivul principal rămâne play-off-ul. Nu ne facem prea multe iluzii, nu ne comparăm cu nimeni. Avem un parcurs sănătos la club și avem timp în anii următori să ne batem la titlu”, a declarat Mutu.

Explicație pentru înlocuirea lui Ciobanu

Tehnicianul Rapidului a avut o undă de reproș pentru veteranul Dragoș Grigore, eliminat după o eroare mare, și a explicat faptul că acest cartonaș roșu l-a obligat practic să-l scoată din teren pe Andrei Ciobanu după doar 22 de minute.

ADVERTISEMENT

”În repriza a doua am făcut și puțin spectacol. Mi-aș fi dorit ca Grigore să judece altfel faza, dar apoi a judecat corect și a făcut bine că a faultat chiar dacă a luat cartonaș roșu. Sunt trei puncte mari în fața unei echipe care se apără foarte bine.

Ciobanu a intrat foarte bine și îmi pare rău că l-am sacrificat, a înțeles situația. Știu că este un public cald la Ploiești, abia aștept să jucăm acolo și sper să scoatem maximum”, a încheiat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu este unul dintre marii fotbaliști dați de țara noastră, însă talentul său nu a fost exploatat la maximum din cauza problemelor pe care le-a avut în afara terenului. Tocmai din experiența sa, tehnicianul Rapidului le-a transmis un mesaj ferm tinerilor jucători.

ADVERTISEMENT