Fotbal intern

Adrian Mutu este dorit de un nume istoric din Liga 2: ”Poate fi una dintre variante”

16.04.2021 | 19:42
Adrian Mutu este dorit de un nume istoric din Liga 2 Poate fi una dintre variante
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, este dorit pe banca tehnică a formației Petrolul Ploiești, un nume istoric din Liga 2.

Prahovenii au ratat prezența în play-off și se văd nevoiți să mai stea un sezon în divizia secundă a fotbalului românesc, lucru care este de neconceput pentru fani și conducători.

ADVERTISEMENT

Din cauza rezultatelor modeste din acest sezon, Viorel Moldovan a fost demis, iar în locul său a fost numit Octavian Grigore, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

O echipă de renume din Liga 2 îl vrea pe Adrian Mutu

Însă, se pare că varianta cu Octavian Grigore, care este o fostă legendă a clubului petrolist, nu este una de cursă lungă, iar pe lista antrenorilor doriți de conducătorii prahoveni pentru sezonul viitor se află și Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

”Lumea l-a iubit pe Adi cât a fost aici, ca jucător, şi poate fi una dintre variantele de antrenor, dar deocamdată nu am început discuţiile. Luăm în calcul orice variantă în acest moment, avem multe nume pe listă, dar negocierile nu au început cu nimeni”, a declarat președintele Petrolului, Costel Lazăr.

”Avem o strategie, rămâne să clarificăm anumite lucruri, vom discuta despre buget, de organigramă, de mai multe aspecte”, a mai spus oficialul ploieștean pentru Look Sport.

ADVERTISEMENT

Mutu și-a încheiat contractul cu FRF

”Oful nostru e unul mare, pentru că aşteptările erau altele. Am ratat play-off-ul, dar nu s-a ratat pe finalul sezonului regulat, s-a ratat pe toată durata sezonului, când s-au pierdut foarte multe puncte. Dar trebuie să mergem mai departe, să promovăm în Liga 1 la anul”, a afirmat Lazăr.

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a vorbit despre soarta lui Adi Mutu, al cărui contract a expirat recent. El crede că nu vor fi probleme în prelungirea contractului selecționerului naționalei României U21 și consideră că „Briliantul” va continua munca de pe banca tehnică a ”tricolorilor mici”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Stoichiță a explicat și motivul pentru care sunt șanse mici ca Adrian Mutu să facă parte din delegația care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde pe banca tehnică se va afla Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT
Tags: