Sport

Adrian Mutu, euforic după Rapid – CS Mioveni 2-1, victoria chinuită a giuleștenilor: ”Mă bucur că învățăm să câștigăm astfel de meciuri complicate”

Adrian Mutu s-a arătat încântat de faptul că jucătorii săi au controlat perfect jocul în Rapid - CS Mioveni 2-1 și nu s-au panicat că nu marcau golul victoriei.
18.09.2022 | 00:29
Adrian Mutu euforic dupa Rapid  CS Mioveni 21 victoria chinuita a giulestenilor Ma bucur ca invatam sa castigam astfel de meciuri complicate
Adrian Mutu s-a arătat încântat de faptul că jucătorii săi au controlat perfect jocul în Rapid - CS Mioveni 2-1 și nu s-au panicat că nu marcau golul victoriei. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii s-au impus cu un gol marcat spre finalul întâlnirii de Kevin Luckassen, aflat la debutul în tricoul ”vișiniilor”.

Adrian Mutu, mulțumit de atitudinea jucători săi în partida Rapid – CS Mioveni 2-1

Imediat după încheierea meciului Rapid – CS Mioveni 2-1, din etapa a 11-a din SuperLiga, Adrian Mutu a vorbit în termeni euforici de succesul important obținut de giuleșteni, care au egalat Farul în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

”E o victorie frumoasă, muncită. Mioveni s-a apărat și a jucat pe contraatac, dar dacă era validat golul lui Papeau altul era scorul. Important e că am câștigat și am egalat Farul în fruntea clasamentului. Acum urmează 2 săptămâni fără meciuri în care vom merge la munte să ne punem la punct fizic.

Mă bucur că învățăm să câștigăm astfel de meciuri complicate. Când ai în fața o echipă care joacă doar contraatac devine foarte greu să-și dezvolți jocul tău. E o seară frumoasă. Chiar dacă nu e la 100%, mă așteptam ca Luckassen să ne ajute. Am fost nevoit să-i dau mai multe minute decât planificasem pentru că scorul nu ne ajuta”, a declarat Mutu.

ADVERTISEMENT

Mutu, glume pe seama gazonului din Giulești

”Briliantul” a lăudat atitudinea pe care fanii rapidiști au avut-o pe toată durata întâlnirii cu CS Mioveni și este de părere că fundașul Cristian Săpunaru este un adevărat lider al vestiarului, care știe să-și monteze coechipierii.

”Știam că suporterii sunt alături de noi. Au reacționat pozitiv la înfrângerea din etapa trecută și când am fost conduși acum. Am avut nevoie de ei în seara asta și ei au fost alături de noi și ne-au dat aripi.

ADVERTISEMENT

Cristi ”(n.r. – Săpunaru) e căpitanul nostru, știe care e spiritul Rapidului și îl insuflă și celor mai tineri. Nu mă pricep la iarbă, în sensul la gazon, cum se întreține. E clar că ne-a deranjat gazonul în anumite momente”, a mai spus el.

Atacuri la Iordănescu jr.

În final, la fel ca și Săpunaru, Adrian Mutu a trimis câteva ”înțepături” la adresa selecționerului Edi Iordănescu. Tehnicianul s-a arătat deranjat că Rapid are un singur jucător convocat la echipa națională, deși are un sezon foarte bun.

ADVERTISEMENT

”Sunt două meciuri complicate pentru echipa națională care are nevoie de confirmare. Sper să câștige ambele meciuri și sper să-l văd și pe Moldovan în poartă. E convocat de un an și jumătate și încă nu a debutat.

Speram să avem mai mulți jucători la națională și cred că meritau și alții. N-are rost să intrăm în polemică acum, Edi a făcut niște alegeri și vom avea și răspunsurile după disputarea meciurilor”, a afirmat Mutu.

ADVERTISEMENT