Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, făcut praf la Neftci Baku: “Nu îi plac azerii!”

Adrian Mutu a fost făcut praf de presa din Azerbaijan după deciziile luate la Neftci Baku. Antrenorul român este acuzat că nu îi plac jucătorii azeri.
17.11.2023 | 21:29
Adrian Mutu facut praf la Neftci Baku Nu ii plac azerii
Adrian Mutu a fost făcut praf de presa din Azerbaijan după deciziile luate la Neftci Baku. Antrenorul român este acuzat că nu îi plac jucătorii azeri. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor de la Rapid nu trece printr-o perioadă foarte bună în Azerbaijan. În urma rezultatelor și deciziilor nu foarte bune făcute la Neftci Baku, Adrian Mutu este făcut praf de presa azeră. Tehnicianul român este acuzat că nu folosește jucătorii locali și că se bazează doar pe străini.

Adrian Mutu, făcut praf la Neftci Baku

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gabi Safta a discutat despre o știre de mare interes despre fostul antrenor de la Rapid. Jurnalistul a dezvăluit că presa din Azerbaijan îl face praf pe Adrian Mutu în urma deciziilor și rezultatelor slabe de la Neftci Baku.

ADVERTISEMENT

“În presa din Azerbaijan a apărut de puțin timp un articol imens în care Adrian Mutu este făcut, efectiv, praf. Pentru că nu îi folosește pe jucătorii azeri. O legendă a fotbalului local, Rashad îl acuză pe Mutu că nu îi plac azerii și dacă ar fi după el ar folosi 11 străini. 

Ca să spunem mai simplu, staff-ul de români nu are încredere în azeri. Nu mai este niciun secret că Mahmudov a fost jignit de Neftci. I-au frânt inima căpitanului care își dorea să-și încheie contractul, scrie presa din Azerbaijan. 

ADVERTISEMENT

Atitudinea rece față de fotbaliștii azeri și lipsa de încredere pe care le-a arătat-o azerilor au fost evidente. Străinii au fost mereu folosiți, chiar dacă mereu greșeau.

Mutu este acuzat și pentru că și-a găsit alibiuri înaintea meciului cu Besiktaș. Concluzia presei azeră este că dacă tot pierde, pentru că nici rezultatele nu îl ajută, să folosească jucătorii azeri”, a spus Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Horia Ivanovici după acuzele la adresa lui Mutu: “Mă mir, el e un tip abil în comunicare”

Gazda emisiunii FANATIK SUPERLIGA se arată mirat de ceea ce a scris presa din Azerbaijan despre Adrian Mutu. Horia Ivanovici susține că antrenorul de la Neftci Baku avea o relație foarte bună cu presa din România și nu își explică diferența atât de mare în cazul azerilor.

“Mutu e un tip abil. Mă mir că are presa asta catastrofală în Azerbaijan, pentru că el a avut-o de la început. Am crezut că pe parcurs își face și el niște relații pentru că el este un tip abil, a avut o presă bună în România.

ADVERTISEMENT

Știe să țină presa caldă, are șmecherie în el la capitolul acesta. Praf îl fac ăștia. Mă mir că nu a găsit această diplomație ca să iasă din încercuirea aceasta. Eu îl știu foarte abil în comunicare, de aia mă mir. De la lună la lună îl critică mai rău”, a spus Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Salarii colosale pentru analiștii din Premier League

ADVERTISEMENT
Tags: