Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Adrian Mutu îi distruge pe ucraineni după victoria României, scor 3-0: „Multe fițe și figuri!”

Adrian Mutu a avut o reacție acidă la adresa fotbaliștilor naționalei Ucrainei, care s-au văzut distruși de echipa națională a României, scor 3-0.
18.06.2024 | 10:35
Adrian Mutu ii distruge pe ucraineni dupa victoria Romaniei scor 30 Multe fite si figuri
Adrian Mutu, dur la adresa ucrainenilor la finalul meciului zdrobitor / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

EURO a debutat pentru echipa națională cum nu se poate mai bine, cu a doua victorie din istoria all-time. România a zburdat cu Ucraina pe teren, într-o victorie surprinzătoare, scor 3-0, iar Mutu a reacționat la adresa vecinilor noștri.

Adrian Mutu, reacție acidă

Fostul atacant golgheter al naționalei României a discutat despre meciul împotriva Ucrainei. Actualmente tehnician, Mutu a spus că diferența nu este atât de mare că scorul, dar echipa națională a fost net superioară.

ADVERTISEMENT

„Eu nu îl văd chiar așa un șoc. Până la urmă, chiar dacă erau mai bine cotați ca noi, terenul vorbește. În seara asta, România a fost peste Ucraina. Nu am văzut meciul live, dar am vorbit cu staff-ul meu și mi-au zis că România a jucat foarte bine.

Mi-au zis că au fost compacți în defensivă, foarte bine, au jucat mai mult pe contraatac, au avut reacție. Diferența nu este de trei goluri între noi și Ucraina, dar a fost astăzi, și asta e tot ce contează.

ADVERTISEMENT

Nu cred că e așa de mare, cum spune rezultatul. În seara asta am avut și niște execuții incredibile. Portarul lor a fost cu noi în seara asta. E vorba de niște momente care au fost în favoarea noastră. Nu mai contează, tot ce contează e că băieții merită felicitări, și antrenorul pentru strategie, atitudine.

Nu, așa nu mă așteptăm. Sperăm să câștigăm, mă gândeam că o să fie un meci mult mai strâns, dar uite că n-a fost așa. Tocmai asta e ideea, cred că acum am început bine, trei puncte sunt importante, avem șanse mari, dar trebuie să fim atenți“, a spus Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Șansele României de calificare

„Te poți califica cu trei puncte, s-a și întâmplat, dar șansele sunt mult mai mari, cam 70% pentru locul doi. Ar trebui să scoatem un punct și cu Belgia, să câștigăm și cu Slovacia. Băieții pot, forța grupului pe care au arătat-o și-a spus cuvântul.

Dacă mai jucăm de zece ori, nu ar fi fost rezultatul ăsta. Eu cred că ar trebui să rămânem cu picioarele pe pământ. Dacă vom pierde următoarele meciuri, ne dezumflăm de tot. Au fost și alte echipe cărora nu le dădea nimeni nicio șansă“, a spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Poate fi România „calul Troian“?

Adrian Mutu a spus că șansele ca România să fie un cal Troian la acest turneu nu sunt mari, dar nici inexistente. De altfel, tehnicianul a dat și exemplul Greciei, care a câștigat Campionatul European din 2004.

„Ultima parcă a fost Grecia, de ce nu am putea și noi? Să rămânem cumpătați, cu picioarele pe pământ. A fost cea mai clară victorie a României la un EURO. Asta spune că băieții sunt concentrați, montați, chiar dacă am avut amicale nereușite.

Să continue așa, în fotbal se poate întâmplă orice. Pe hârtie Ucraina e mai valoroasă decât noi, dar asta nu le dă dreptul de a ne fi superiori. S-a și văzut că nu e așa. Probabil și ei, prea multe fițe și figuri, iar asta i-a costat“, a spus Adrian Mutu, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT