Fotbal intern

Adrian Mutu îi face concurență lui Budescu. Replica formidabilă a atacantului. Video

15.03.2021 | 20:53
Adrian Mutu ii face concurenta lui Budescu Replica formidabila a atacantului Video
ADVERTISEMENT

Selecționerul naționalei U21, Adrian Mutu, a impresionant pe terenul de antrenament, reușind să marcheze un gol fabulos, de pe un alt teren decât cel pe care se afla poarta. 

Constantin Budescu a dat o replică de top

UPDATE, 15 martie, ora 21:00 / Stârnit de execuția fantastică a lui Adrian Mutu, care a marcat de pe un alt teren de joc decât cel pe care se afla poarta, Constantin Budescu a oferit și el un nou moment marcă înregistrată. Fostul atacant al celor de la FCSB și Astra a înscris din tribunele arenei Astra, din Ploiești, cu exteriorul. „1-1 Adi!?, i-a transmis Budescu lui Mutu. „Briliantul” a comentat și el la postarea șui Budescu: ??? Bravoo”

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUDESCU CONSTANTIN VALENTIN (@budescu_constantin_valentin10)


Știre inițială 15 martie, ora 00:11

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Inter Milano sau Chelsea a oferit un moment de virtuozitate și tehnică la antrenament și a amintit de perioada în care era supranumit „Il Fenomeno” de fanii italieni.

Mutu, care a ales jucătorii pentru Euro 2021, speră ca noua generație a ”Tricolorilor mici” să facă un pas în față și să depășească realizările colegilor lor, de la precedentul turneu final.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu îi face concurență lui Budescu. A marcat de pe un alt teren

Nu a trecut foarte mult timp de la retragerea lui Adrian Mutu din activitatea de fotbalist, iar „Briliantul” dovedește că nu a uitat execuțiile spectaculoase și nu și-a pierdut tehnica impecabilă.

Selecționerul naționalei de tineret a reușit o execuție fabuloasă la antrenamente, înscriind din afara terenului de joc, cu exteriorul, dintr-un unghi ce părea a fi imposibil.

ADVERTISEMENT

Scena oferită de Adrian Mutu a amintit de execuțiile lui Constantin Budescu, celebru pentru momentele memorabile oferite la antrenamentele Astrei Giurgiu. „Budi” marca din afara stadionului sau chiar de la intrarea la vestiare, pentru a-și distra colegii sau pentru a le lua banii oamenilor din staff-ul giurgiuvenilor.

Mesaj pentru suporterii echipei naționale

Optimismul este la cote ridicate în rândul staff-ului naționalei de tineret condus de Adrian Mutu. Fostul decar al primei reprezentative i-a asigura pe suporterii României că vor fi fericiți la finalul turneului din Ungaria și Slovenia.

ADVERTISEMENT

”Mergem la Euro optimiști că vom face o figură frumoasă! Obiectivul meu personal la acest turneu final este să ne ridicăm la nivelul prestației din 2019 și, de ce nu?, să depășim acea performanță. Aveți încredere în noi, putem face românii fericiți!”, a declarat selecționerul Adrian Mutu, conform frf.ro.

Selecționerul reprezentativei de tineret a mai spus că deși România a fost repartizată într-o grupă infernală, are încredere în jucătorii pe care i-a selecționat.

”Nu avem o grupă ușoară, dar suntem încrezători în șansele noastre. Am încredere în băieții pe care i-am convocat. Sunt cei mai buni și merită să fie la selecționata Under 21”, a adăugat Mutu.

Debutăm cu Țările de Jos

Faza grupelor a turneului final al Campionatului European U21 începe peste 10 zile. România a fost repartizată, conform tragerii la sorți, în grupa A, alături de Ungaria, Germania și Țările de Jos, aceasta din urmă fiind și primul adversar al ”Tricolorilor mici”. Adi Mutu și băieții lui vor disputa toate meciurile la Budapesta.

Partidele din grupe se joacă în perioada în perioada 24-30, iar în sferturile de finală se califică primele două clasate din fiecare din cele patru grupe. Dacă se va clasa pe unul din primele două locuri, România va înfrunta în sferturi una dintre naționalele Rusiei, Islandei, Franței, sau Danemarcei.

La precedenta participare la Campionatul European de tineret, din 2019, România a fost eliminată în semifinale de Germania. În faza grupelor ”Tricolorii mici” le-au învins pe Croația (4-1) și Anglia (4-2) și au remizat cu Franța (0-0).

Grație calificării în semifinale, România și-a asigurat și prezența la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo. Acestea ar fi trebuit să se desfășoare anul trecut, dar au fost reprogramate anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT