A început războiul! Mutu, atac frontal la Marica! “Vorbeşte prea mult!”

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
27/12/2017, 12:40
A început războiul! Mutu, atac frontal la Marica! “Vorbeşte prea mult!”

Adrian Mutu a declanşat un conflict cu Ciprian Marica! Fostul cuplu de atac al echipei naţionale care ne-a dus la Euro 2008 nu se mai află în cele mai bune relaţii. Şi tocmai de la un episod de la acel turneu final a început totul. Marica afirmase că se aştepta ca Adrian Mutu să rateze penalty-ul din meciul cu Italia. “Nu l-am simţit conectat la acel turneu final. Ştiam că Adi nu va trata serios acel penalty, mai ales că Buffon îl cunoştea foarte bine”, fusese declaraţia fostului număr 9. 

Replica lui Adrian Mutu nu a întârziat să apară. Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, actualul manager sportiv al Federaţiei Române de Fotbal a contraatacat virulent, afirmând că Marica vorbeşte prea mult şi fără să cunoască lucrurile despre care spune. 

Adrian Mutu despre Marica: “Unde era el atunci?!”

“Marica vorbeşte deseori prea mult şi în necunoştinţă de cauză. Unde era când băteam acel penalty? Aaa, pe bancă? Asta spune totul! El nu a jucat atunci pentru că merita altul”, a fost replica lui Adrian Mutu. Ciprian Marica a fost rezervă neutilizată la turneul final din Austria şi Elveţia, deşi fusese unul dintre artizanii calificării reuşite de formaţia antrenată atunci de Victor Piţurcă. 

Ciprian Marica ar putea fi unul din contracandidaţii lui Răzvan Burleanu la alegerile pentru şefia FRF, care vor avea loc în luna mai. Adrian Mutu face parte din echipa actualului preşedinte. Mutu împarte recordul de goluri marcate pentru echipa naţională, 35, cu Gheorghe Hagi. Marica a reuşit cu 10 mai puţine. 

Închide ×