ADVERTISEMENT
Fotbal international

Adrian Mutu, laude pentru Radu Drăguşin în presa din Italia: „Va ajunge un jucător de top“

Autor: Andrei David | 17.01.2021 | 16:13
Adrian Mutu, laude pentru Radu Drăguşin în presa din Italia: „Va ajunge un jucător de top“
Presiune pe Juventus. Ce spun oficialii lui RB Leipzig despre Radu Drăgușin: „Se potrivește profilului nostru!”. FOTO: hepta.ro

Radu Drăguşin a fost titular şi integralist la Juventus în 16-imile Cupei Italiei contra Genovei (3-2, după 120 de minute), iar selecţionerul României U21, Adrian Mutu, a avut numai cuvinte de laudă pentru fundaşul de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Fost atacant la Juventus, Adrian Mutu a oferit un amplu interviu pentru TuttoJuve.com, în care a vorbit, printre altele, şi despre noua speranţă a fotbalului românesc.

Radu Drăguşin a fost convocat la naţionala mică pentru meciurile din toamna lui 2020, prinzând câteva minute în victoria 3-1 pe terenul Finlandei şi fiind integralist în România U21 – Malta U21 4-1, pe 13 octombrie.

Adrian Mutu îi prevede un viitor strălucit lui Radu Drăguşin: „Va ajunge un jucător de top“

„Va fi foarte greu pentru el să joace la Juventus. Este un club enorm, unde presiunea este foarte mare şi se aşteaptă performanţă în fiecare an. 

ADVERTISEMENT

În cunosc foarte bine pe Radu Drăguşin, l-am convocat în această toamnă la U21, cu puţin timp înainte de debutul lui la Juventus, şi sunt sigur că va ajunge un jucător de top.

Este serios, se antrenează bine şi este motivat să aibă succes“, a declarat Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Adrian Mutu: „Cesare Prandelli, un adevărat domn“

Selecţionerul naţionalei de tineret, pe care a reuşit să o califice la Campionatul European 2021, a dezvăluit şi care au fost antrenorii din Italia care i-au influenţat cariera de jucător, dar şi pe cea de tehnician.

ADVERTISEMENT

„Am lucrat cu mulţi antrenori de mare valoare şi am avut ocazia să învăţ mult de la ei. Fabio Capello este unul dintre ei, dar mai sunt şi alţii precum Claudio Ranieri, Marcelo Lippi şi Cesare Prandelli.

Am învăţat de la toţi, dar astăzi mă simt mai apropiat Cesare Prandelli, care este un adevărat domn“, a mai spus Adrian Mutu în interviul amintit.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!