Sport

Adrian Mutu, meci grandios de retragere. Gică Hagi e invitatul special. Și Simona Halep participă la show. Video

Adrian Mutu va avea parte de un meci omagial de retragere. Gică Hagi și alți jucători de legendă vor participa la evenimentul organizat la Cluj-Napoca.
17.12.2021 | 17:00
Adrian Mutu meci grandios de retragere Gica Hagi e invitatul special Si Simona Halep participa la show Video
ADVERTISEMENT

Fostul internațional al României, Adrian Mutu, va juca meciul simbolic de adio, anul viitor, la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival 2022. ”Briliantul” a anunțat și câțiva dintre invitați.

În capul listei se află Gică Hagi, dar pe teren se vor regăsi și câțiva dintre fotbaliștii pe care Mutu i-a avut adversari în Italia, în Serie A.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu intră în cantonament pentru meciul de retragere

Ediția 2022 a Sports Festival aduce în prim-plan un meci de gală între fostele glorii ale echipei naționale de fotbal a României și o echipă în care vor străluci Adrian Mutu și prietenii lui, la rândul lor foști fotbaliști de legendă.

Evenimentul va avea loc pe 11 iunie anul viitor, pe Cluj Arena, iar fostul internațional a confirmat participarea lui Gică Hagi, cel alături de care împarte titlul de cel mai bun marcator din istoria echipei naționale.

ADVERTISEMENT

”Onorat să anunț primul nume din Team România, în meciul meu de retragere, de la Sports Festival 2022: #GheorgheHagi!

În 11 iunie, voi juca pe Cluj Arena, alături de alte nume mari din fotbalul național și internațional, într-o întâlnire memorabilă: Team Romania vs World Stars Vă aștept pe toți la Cluj-Napoca!”, a scris Adrian Mutu pe facebook.

ADVERTISEMENT

Organizatorii evenimentului au mai menționat că la super meciul de fotbal au fost invitate mari legende din lumea fotbalului, precum Francesco Totti și Andrea Pirlo.

Horia Tecău va beneficia de un eveniment similar

Meciul de fotbal dintre fostele glorii ale naționalei României de fotbal și echipa prietenilor lui Adrian Mutu nu este singurul eveniment de marcă din cadrul Sports Festival.

ADVERTISEMENT

Și Horia Tecău va juca alături de Simona Halepun meci simbolic de retragere, pe 10 iunie, în Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, acolo unde a disputat pe 28 noiembrie ultimul meci oficial al carierei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Cea de-a treia ediție Sports Festival a fost programată inițial în iunie anul acesta, însă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Vor fi organizate, de asemenea, zeci de demonstrații și competiții sportive, de la întrecerea titanilor, la alergare sau acrobații cu motocicleta, iar la Sports Talks, campionii vor veni să împărtășească cu fanii lor poveștile de viață și să vorbească despre modul în care sportul le-a schimbat viața.

ADVERTISEMENT