Sport

Adrian Mutu, mesaj către jucătorii lui înaintea derby-ului Olteniei. ”Pentru noi e meciul campionatului”. Cum a explicat revenirea lui Sibide

FC U Craiova a obținut un punct pe terenul celor de la FC Botoșani, iar Adrian Mutu a intrat deja în febra derby-ului Olteniei de săptămâna viitoare
26.09.2021 | 21:44
Adrian Mutu mesaj catre jucatorii lui inaintea derbyului Olteniei Pentru noi e meciul campionatului Cum a explicat revenirea lui Sibide
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a uitat să câștige. Oltenii au condus la Botoșani, nu au gestionat finalul de meci și au fost egalați în prelungiri.

Antrenorul Adrian Mutu a trecut deja peste rezultatul din nordul Moldovei. Săptămâna viitoare se joacă derby-ul Olteniei.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu, mulțumit cu egalul de la Botoșani, își motivează echipa pentru jocul cu marea rivală

FC U Craiova a etalat un joc curajos la Botoșani, în fața unei echipe fără vedete, dar extrem de tenace, precum antrenorul Marius Croitoru.

Oltenii au ratat câteva oportunități importante în Moldova, au deschis scorul, dar se întorc acasă cu un singur punct. Adrian Mutu știe că meciul de la sfârșitul săptămânii viitoare este cel care poate șterge cu buretele toate nereușitele din primele 10 etape.

ADVERTISEMENT

”Sper să fie un meci fără incidente în tribune. Sunt sigur că pe teren cele două echipe vor face spectacol. Se știe rivalitatea dintre cele două echipe.

Pentru noi, da, e cel mai important meci din campionat. E un meci așteptat și abia așteptăm să-l jucăm”, a declara Mutu despre meciul care face Oltenia să fiarbă – FC U vs CS U.

ADVERTISEMENT

Înaintea confruntării directe cele două echipe din Craiova nu stau deloc bine în clasament. Trupa lui Adrian Mutu se situează abia pe poziția a 12, cu 9 puncte, în vreme ce marea rivală este pe 10, cu 13 puncte și un meci mai puțin disputat.

Încurajări pentru Sidibe

Forțat de împrejurări, Adrian Mutu a fost nevoit să-l reprimească în lot pe Sekou Sidibe, exclus din echipă de conducătorii clubului pentru că a avut o reacție nervoasă după ce fusese înlocuit în meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Belgianul de 20 de ani a înscris golul oltenilor în disputa de la Botoșani, iar Adi Mutu a avut un discurs motivațional la adresa lui.

”Sidibe e un jucător tânăr, câteodată mai face greșeli, trebuie să-l înțelegem. Cei tineri, când greșesc, trebuie atenționați, dar și ajutați să crească. Mă bucur că a marcat. A fost un gol foarte frumos”, a spus Mutu.

Antrenorul oltenilor a lăsat să se înțeleagă că este mulțumit cu rezultatul de egalitate din meciul cu FC Botoșani și că jocul echipei lui îi dă încredere pentru viitor.

”Au avut o atitudine foarte bună, au luptat. E păcat că n-am reușit să marcăm la ocaziile avute. Sunt puțin supărat că n-am reușit să închidem meciul și să plecăm cu trei puncte.

Important e că am reușit să ținem piept unei echipe foarte bune și am fost foarte aproape să câștigăm cele trei puncte”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT