Life

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare. Adriana a împlinit 15 ani

Adrian Mutu este foarte atent când vine vorba de fiicele sale din mariajul cu Consuelo Matos. Fotbalistul nu uită de zilele de naștere pe care ține să le cinstească prin intermediul unor urări în mediul online.
11.06.2021 | 23:52
Adrian Mutu mesaj emotionant pentru fiica sa cea mare Adriana a implinit 15 ani
Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru fiica sa cea mare. Adriana a împlinit 15 ani. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Sportivul i-a transmis un mesaj emoționant fetei cea mare, Adriana, care a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Copila locuiește alături de sora sa mai mică, Maya, în Italia, unde au rămas în grija mamei lor.

„La mulți ani, prințesă. Nu pot descrie în cuvinte cât de mult te iubesc… 15 ani”, a scris Adrian Mutu pe pagina sa de Facebook și de Instagram, unde a publicat și o fotografie cu adolescenta.

ADVERTISEMENT

„Ai crescut și te-ai transformat în cea mai tânără domnișoară. Te iubesc!”, a adăugat la rândul ei actuala soție a jucătorului de fotbal, Sandra.

Fiica lui Adrian Mutu și a lui Consuelo, zi de naștere. Câți ani a împlinit Adriana

Adriana Mutu a crescut foarte frumos și s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Adolescenta are foarte trăsături de la celebra sa mamă, cu care fostul jucător de fotbal a fost căsătorită în perioada 2005-2013.

ADVERTISEMENT

La fel de frumoasa este și sora sa mai mică, Maya, care a moștenit multe de la ambii părinți. Ambele adolescente par pasionate de modă, ele nefiind prezențe active pe rețelele de socializare.

Actrița în vârstă de 48 de ani locuiește în Republica Dominicană, acolo unde stă de când a divorțat de fostul selecționer al echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul încearcă să le viziteze oricât de des poate. De asemenea, copilele merg frecvent în vacanțe alături de tatăl lor și de actuala lui parteneră de viață, Sandra, cu care are și un băiat pe nume Tiago.

Consuelo Matos și Adrian Mutu au rămas în relații excelente după divorț, în ciuda faptului că separarea a fost una răsunătoare. În cele din urmă cei doi au revenit la gânduri mai bune și au făcut pace de dragul copiilor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Ce face Consuelo Matos, după divorțul de Adrian Mutu

În ceea ce o privește pe fosta soție a ”briliantului”, aceasta trăiește o viață liniștită în țara natală, unde are o afacere de succes. În plus, a luat cursuri de actorie și a jucat deja în două producții.

Frumoasa brunetă a fost considerată o prezență sexy și care a reușit mereu să atragă atenția bărbaților, dar a luat decizia de a se retrage din viața mondenă pentru a se ocupa mai mult de fiicele sale.

Cu toate acestea fosta soție a fotbalistului e foarte activă în mediul online, acolo unde are foarte mulți fani. Vedeta se bucură de o viață de lux, asta pentru că deține o afacere de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT