Fotbal intern

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru jucători înainte de Euro U21: ”Nu vă stă nimeni în față”. Video

21.03.2021 | 10:59
Adrian Mutu mesaj emotionant pentru jucatori inainte de Euro U21 Nu va sta nimeni in fata Video
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, a transmis un mesaj emoționant jucătorilor săi înainte de plecarea la Euro U21 și le-a spus că trebuie să arate că sunt cei mai buni.

România U21 face parte din Grupa A a turneului final și le va avea ca adversare pe Germania, Olanda și Ungaria. Partidele din această grupă se vor disputa în Ungaria, în perioada 24-30 martie.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” și-au ales deja numerele cu care vor evolua în prima parte a Euro U21, iar Cîmpanu a primit tricoul cu 7.

Mesajul încurajator al lui Adrian Mutu pentru jucători înainte de Euro U21

”Ştiu că veniţi din momente diferite, unii sunteţi euforici, daţi goluri la echipele de club, alţii, mai puţin, nu aveţi victorii sau nu prea jucaţi. De aceea, toate lucrurile acestea, pozitive şi negative, trebuie lăsate la această poartă, nu contează”, și-a început Adrian Mutu mesajul către jucători înainte de Euro U21.

ADVERTISEMENT

”Under 21 e altceva, Campionatul European e unic, îţi dă multă responsabilitate şi importanţă. Veţi vedea peste ani ce se va întâmpla dacă vom avea rezultatele pe care ni le dorim. Valoarea voastră ca jucători de fotbal nu stă în perioada de formă actuală, stă în constanţă şi trofee.

Când cineva te măsoară cine eşti se uită la statistică şi la trofee. Dacă nu le ai, eşti doar un jucător care joacă fotbal. Aşa cum am mai zis, încrederea mea în voi este dincolo de cer, foarte mare, de aceea vă cer foarte mult”, a mai spus selecționerul, conform FRF TV.

ADVERTISEMENT

Mutu visează la finala Euro

”Cu cât aveţi mai multe rezultate, cu atât pretenţiile cresc şi trebuie să munceşti mai mult. Lăsaţi totul deoparte, concentraţi-vă pentru că a ieşi din grupe e un obiectiv intermediar la cel principal. A merge la Euro nu înseamnă a merge în vacanţă şi a ne simţi împliniţi că suntem acolo.

Gândiţi-vă, înainte de meciul cu Danemarca, tensiunea cu care aţi jucat, ambiţia… La Euro toate meciurile sunt aşa. Primul, cu Țările de Jos, şi până în finală, toate meciurile sunt aşa. Atitudinea voastră trebuie să fie din ce în ce mai bună, concentrarea să fie din ce în ce mai mare, pe măsură.

ADVERTISEMENT

Voi sunteţi buni, dar şi ei sunt buni. Nu mai jucăm cu Malta sau Finlanda, întâlnim echipe ca noi, iar eu ştiu că sunteţi în stare să arătaţi că sunteţi cei mai buni. E un moment unic pentru voi, veţi vedea ce importanţă vă va da acest turneu final ca fotbalişti, pe viitor”, a continuat Mutu.

Selecționerul le-a cerut să uite de echipele de club

”Concentraţi-vă, adunaţi-vă! Suntem România, dar echipa o formăm noi prin modul în care vă concentraţi şi sunteţi atenţi. Şi nu uitaţi că sunteţi cei mai buni! Am jucat cu Danemarca, o echipă foarte bună, şi a stat cu fundul în poartă 90 de minute, n-a ieşit de acolo.

Nu vă stă nimeni în faţă, credeţi-mă! Mai aveţi puţin până veţi juca la turneul final. Lăsaţi tot, uitaţi de echipele de club, aici sunteţi la echipa naţională a României, e altceva, e mult peste!”, și-a încheiat selecționerul mesajul motvațional.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,50 este cota pentru ”1x în prima repriză” la meciul România U21-Olanda U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: