Sport

Adrian Mutu, mesaj special pentru Rareș Ilie înainte de Chindia Târgoviște – Rapid: „Să nu şi-o ia în cap! Îl ţin cu picioarele pe pământ!”

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a avut un mesaj special pentru Rareș Ilie înaintea partidei cu Chindia Târgoviște, care contează pentru etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1.
28.04.2022 | 19:28
Adrian Mutu mesaj special pentru Rares Ilie inainte de Chindia Targoviste  Rapid Sa nu sio ia in cap Il tin cu picioarele pe pamant
Adrian Mutu, a povestit cum l-a motivat pe Rareș Ilie să devină jucătorul numărul 1 în Giulești
ADVERTISEMENT

Tânărul Rareș Ilie (19 ani) are un sezon extraordinar în tricoul Rapidului. Acesta a dat șase goluri și nouă pase decisive, în 35 de partide bifate.

Adrian Mutu, mesaj special pentru Rareș Ilie înainte de Chindia Târgoviște – Rapid

Adrian Mutu i-a transmis lui Rareș Ilie faptul că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, chiar dacă evoluțiile sale sunt foarte bune. Totodată, „Briliantul” a declarat faptul că obiectivul său, din acest sezon, este să o ducă pe Rapid la barajul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că a dat multe goluri (n.r. Rareș Ilie) de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral şi o bătăiţă preventivă, ca să nu şi-o ia în cap. Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Îi spun public că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum, pentru că abia de acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu: „Cel mai important e să reuşesc să duc Rapidul la barajul pentru Conference League!”

„Un joc dificil, ţinând cont că pentru Chindia e un meci foarte important pentru a evita barajul. Pentru ei e un meci capital şi ne aşteptăm la o reacţie puternică și dorință mare să câștige.

Știu foarte bine Chindia, știu ce forță defensivă au, se închid foarte bine. De aceea, trebuie să fim 100%, să avem răbdare, să reușim să-i deschidem, pentru a putea marca.

ADVERTISEMENT

Sunt conştient că traversăm o perioadă foarte bună, ne aflăm pe primul loc în play-out. Vom încerca să rămânem acolo. Aceste şapte meciuri câştigate au trecut, pentru mine e doar o statistică.

Cel mai important e ca mâine să ne facem datoria. Şi să avem cât mai multă încredere în noi, pentru că victoriile aduc victorii şi probabil moralul nostru va fi din ce în ce mai bun.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, cel mai important e să reuşesc să duc Rapidul la barajul pentru Conference League. Pe plan personal, nimic nu contează. Vreau doar să-mi fac treaba la Rapid, să le ofer suporterilor satisfacţie şi să ofer clubului rezultate, pentru că de asta am fost angajat. E important pentru club să reuşească să se ducă la baraj.

Dacă credem că merităm, trebuie să demonstrăm pe teren în fiecare meci care a mai rămas. Să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că nu am rezolvat nimic în momentul de faţă.

Vom avea de muncă, de alergat, dar asta este meseria, trebuie să o respectăm, să respectăm tricoul. Golurile vin din talentul pe care îl au jucătorii, nu datorită antrenamentelor pe care le fac eu”, a mai spus Adrian Mutu.

Partida Chindia Târgoviște – Rapid este programată vineri, la ora 20:30.

  • 700.000 de euro este cota lui Rareș Ilie, conform transfermarkt.com
  • 7 este locul ocupat de Rapid în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT