„Adi Mutu trebuie să înţeleagă că peste tot există şefi. La naţională e Piţurcă”

Cu doar două zile înainte meciul crucial cu Ungaria, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a precizat faptul că jucătorii echipei naţionale sînt pregătiţi pentru a scoate un rezultat pozitiv în...
04.09.2013 | 13:18
Adi Mutu trebuie sa inteleaga ca peste tot exista sefi La nationala e Piturca

Cu doar două zile înainte meciul crucial cu Ungaria, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a precizat faptul că jucătorii echipei naţionale sînt pregătiţi pentru a scoate un rezultat pozitiv în faţa reprezentativei maghiare. De asemenea, oficialul FRF  a mai precizat că din punct de vedere organizatoric totul este în regulă şi a mai adăugat că gazonul care a fost schimbat arată impecabil.

14:03 Mircea Sandu: “Steaua este într-o grupă care poate ataca locul 2. Ei trebuie să stea bine fizic şi mental. Eu cred că Steaua poate ajunge în primăvara europeană. Pandurii este într-o grupă interesantă. Dnipro este cea mai puternică. Fiorentina e o echipă italiană care a pierdut mai mulţi jucători. Pacos este sub Pandurii. Clubul din Tg Jiu trebuie felicitat”

14:00 Mircea Sandu: “Rugămintea mea este ca acest stadion să fie întreţinut pentru că în 2019-2020 poate fi util pentru Campionatul European. În plus este şi o promovare a oraşului Bucureşti. Oricum, acesta arată acum impecabil”

13:59 Reprezentant Primăria Bucureşti: “Preţul pentru schimbarea gazonului este sub 100000 de mii de euro”

13:58 Dan Dascălu, reprezentant Jandarmerie: “Nu vor fi niciun fel de incidente la meci şi Jandarmeria va lua toate măsurile pentru a nu fi probleme”

13:55 Mircea Sandu: “Dacă pierdem meciul cu Ungaria, noi nu mai avem şanse la baraj. Ăsta este meciul grupei. Jucătorii trebuie să îşi adune 1000 la sută gîndurile pentru acest meci”

13:53 Mircea Sandu: “Victor Piţurcă este un învingător. Sperăm ca printr-o îmbunătăţire a jocului echipa să cîştige acest meci. Tot ce trebuia făcut pentru jucători s-a făcut. Ei trebuie să aducă o bucurie celor care se uită la meci.”

13:46 Mircea Sandu: “Adi Mutu trebuie să înţeleagă că peste tot există superiori. La naţională este Piţurcă. Adi Mutu după declaraţiile unor specialişti nu este pregătit să joace nici la Ajaccio. Dacă va juca bine sunt convins că Piţurcă îl va chema”

13:43 Mircea Sandu: “Nu este niciun haos la echipa noastră naţională. Poate este la Ungaria. Piţurcă este foarte disciplinat şi impune multă ordine la echipa naţională.Nu s-a plîns nimeni de selecţioner.La echipă este o concentrare mai mare decît am avut în ultima vreme. Este o problemă cu Torje, Marica sau Chiricheş. Este o dorinţă mare de a cîştiga şi sper ca şi suporterii să contribuie la atmosferă”

13:42 Mircea Sandu: “Nu vor fi incidente pentru că şi noi suntem oameni civilizaţi şi trebuie să demonstrăm că putem să primim oaspeţii”

13:27 Mircea Sandu: “Primirea delegaţiei noastre în Ungaria a fost excepţională. Relaţiile dintre federaţii sunt foarte bune. Am dat delegaţiei maghiare circa 5000 de bilete, dar vor veni în jur de 3000 de suporteri”

13:20 Dan Dascălu, reprezentant Jandarmerie:”Vom participa cu peste 1000 de jandarmi, cu peste 1000 de stewarzi şi alte detaşamente ale Ministerului de Interne. Vom fi prezenţi în toate zonele prin care vor trece suporterii unguri. Porţile stadionului se deschid cu 3 ore îaninte de începerea meciului, de la orele 18:00″

13:18: Mircea Sandu: “Tricoul cu numărul 9 a fost purtat de mari atacanţi ai ţării: Dumitrache, Dudu Georgescu, Răducioiu. Acum, cine îl va purta, cred că Marica, trebuie să înţeleagă că are o responsabilitate mare. trebuie să marcheze”.

13:16: Mircea Sandu: “Nu ne-am propus să ne calificăm la acest Mondial, nu era obiectivul nostru, dar acum sîntem foarte aproape de baraj. Dacă vom cîştiga cu Ungaria, atunci ne apropiem de baraj, iar ei ies din cursă”.

13:15: Mircea Sandu: “Sperăm ca totul să decurgă bine şi să cîştigăm meciul cu Ungaria. Vrem să facem pasul pentru a ajunge la baraj. Aşteptăm un stadion arhiplin atît la meciul cu Ungaria, cît şi la meciul cu Turcia”.

13:11: Mircea Sandu: “Am început organizarea celor două meciuri pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014, am primit în totalitate sprijinul Ministerului de Interne şi Primăriei Generale a Bucureştiului. S-a schimbat gazonul, s-a pregătit un fan zone pentru suporterii maghiari. Este o echipă numeroasă care se ocupă de acest eveniment. Ne-am organizat la cel mai înalt nivel, am discutat şi cu reprezentanţii galeriilor. Am vorbit şi cu Victor Piţurcă, şi cu jucătorii. Au înţeles că este foarte necesară victoria pentru calificare. La fel au înţeles că purtarea tricoului echipei naţionale este o mare onoare”.