Sport

Adrian Mutu, supărat după U Cluj – Rapid 0-0: „Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil!”

Adrian Mutu a fost nemulțumit după remiza Rapidului în deplasarea cu Universitatea Cluj, scor 0-0, terenul fiind cel care l-a deranjat.
27.01.2023 | 23:35
Adrian Mutu suparat dupa U Cluj  Rapid 00 Am incercat sa ne adaptam pe un noroi incredibil
Adrian Mutu, nemulțumit după U Cluj - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul giuleștenilor și-ar dori ca echipele din prima ligă să nu mai evolueze pe terenuri grele și să existe mai multe opțiuni pentru desfășurarea partidelor.

Adrian Mutu, nemulțumit după U Cluj – Rapid

Adrian Mutu a fost nemulțumit după meciul dintre Rapid și Universitatea Cluj, fiind deranjat de starea gazonului de pe „Cluj Arena”: „A fost un teren greu, noi mergem mereu la victorie.

ADVERTISEMENT

În ciuda condițiilor am avut ocazii mai multe și mai clare, iar pe undeva mă nemulțumește rezultatul ăsta. Asta vreau să implementez ca mentalitate, orice meci îl jucăm, îl jucăm doar la victorie.

Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil. Nu mai vorbim de tactică, pentru că n-are rost, a fost un meci de care pe care, un meci de luptă, orice greșeală putea să coste ambele echipe. Trebuia să fim atenți și la pase, pentru că se opreau în noroi”.

ADVERTISEMENT

„Dacă terenul era mai bun Dugandzic dădea gol!”

„Mă bucur pentru că băieții pleacă de-aici sănătoși, pentru că nu e ușor să joci pe un astfel de teren. Kait avea o problemă mai veche, terenul nu-l ajuta la ce problemă are el.

Am avut ocazii chiar la începutul meciului prin Dugandzic, probabil dacă era terenul mai bun, ar fi marcat. 

ADVERTISEMENT

Respect adversarul, chiar dacă au jucat cu cinci fundași au încercat să facă jocul, îl felicit pe Sabău. Pe terenul ăsta e foarte greu să egalezi dacă primești un gol. A fost o strategie și în funcție de condițiile pe care le avem în față”, a continuat Adrian Mutu.

„Săptămâna asta mai ajunge un jucător, avem o echipă bună, omogenă. Suntem o nucă tare pentru toată lumea! Sunt mulțumit de lot, obiectivul nostru este să câștigăm meciurile.

ADVERTISEMENT

O să vedeți când va fi prezentat de către club jucătorul pe care l-am luat”, a mai spus antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT