Sport

Oficial: Adrian Mutu este noul antrenor al Rapidului. Anunțul clubului și prima reacție a „Briliantului”. Update Exclusiv

Rapid București schimbă antrenorul înainte de ultima etapă a sezonului regulat. FANATIK a aflat că Adrian Mutu va prelua echipa și va fi pe bancă sâmbătă, la meciul cu Academica Clinceni.
02.03.2022 | 17:13
Oficial Adrian Mutu este noul antrenor al Rapidului Anuntul clubului si prima reactie a Briliantului Update Exclusiv
Adrian Mutu și-a început mandatul la Rapid cu o victorie. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
02-03-2022
15:13

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la Rapid. Prima reacție a antrenorului

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la Rapid. Nou-promovata a făcut anunțul prin intermediul paginii de Facebook. Tehnicianul a oferit și o primă reacție după ce a fost instalat în funcția de antrenor principal, în locul lui Mihai Iosif.

„ADRIAN MUTU ESTE NOUL ANTRENOR AL RAPIDULUI

Adi Mutu a semnat un contract până în vara lui 2023!

‘Rapid este un club important al României, mă bucur să fiu aici, dar în același timp sunt concentrat să facem treabă bună și să reușim să avem rezultate și mai bune de-acum încolo. Rapid are un spirit unic, construit de-a lungul atâtor ani, cu niște suporteri ce transmit acea pasiune, pe care am văzut-o întotdeauna în tribune. Au fost alături de noi atunci când am jucat cu echipa națională în Giulești. Este o mare responsabilitate, rezultatele din trecut și istoria ne obligă să dăm 100% pentru acest club’

Staff-ul lui Adrian Mutu este format din:
Bogdan Pătrașcu (antrenor secund)
Eduard Stăncioiu (antrenor secund)
Mihai Nădăban (antrenor de portari)
Ciprian Niță (analist video)
Roberto Buerrero (preparator fizic)

#LegendaContinua”, au scris rapidiștii, pe Facebook.

02-03-2022
14:31

Adrian Mutu va fi prezentat oficial joi

Adrian Mutu este noul antrenor al Rapidului, după ce conducerea clubului giuleștean a oficializat miercuri la prânz despărțirea de fostul tehnician Mihai Iosif.

„Briliantul” a semnat un contract pe un an și jumătate și va avea un salariu de 10.000 de euro lunar, susține Gsp. El va conduce miercuri seara primul antrenament al noii sale echipe și va fi prezentat oficial joi, în cadrul unei conferințe de presă.

02-03-2022
11:45

Mihai Iosif a fost demis de Rapid

Printr-un comunicat postat pe paginala de Facebook a clubului, conducerea Rapidului a anunțat în mod oficial despărțirea de antrenorul Mihai Iosif.

„Mihai Iosif și FC Rapid au încheiat astăzi, de comun acord, colaborarea.

Îi mulțumim pentru toată munca și efortul depuse în toți acești ani, el fiind alături de noi încă de la restartul Rapidului, din 2017, iar în sezonul trecut a reușit promovarea din Liga 2.

«Vă mulțumesc pentru tot! A fost un an în care am reușit să readucem împreună Rapidul în prima ligă, acesta era visul meu, iar acesta s-a împlinit. De acum, visul meu este să câștig, cândva, un titlu cu Rapid, iar după cum vedeți visurile mi se îndeplinesc. Mulțumesc suporterilor noștri senzaționali, care au fost mereu lângă echipă, și conducerii care a avut încredere în mine. Dacă e să regret ceva, aș spune că regret că nu am prins noul stadion Giulești din funcția de antrenor, însă toate la timpul lor. Aș face, în astfel de momente, cum am făcut mereu, apel la unitate. Unitate între echipă, suporteri, conducere și staff tehnic. Uniți, Rapid poate ajunge chiar și anul acesta într-o cupă europeană! Hai Rapid!», a spus Mihai Iosif la despărțirea de Rapid.

Mult succes, Miță!”

 

02-03-2022
10:21

Gigi Corsicanu confirmă FANATIK: "Mutu este noul antrenor. Nu se mai iau în calcul alte variante"

Unul dintre liderii galeriei Rapidului, Gigi Corsicanu, a confirmat informaţiile oferite de FANATIK, spunând că Adrian Mutu va prelua echipa: 

“Mutu este noul antrenor al Rapidului. O să fie prezentat astăzi, așa au decis jucătorii. Nu se mai iau în calcul variantele Pancu sau Șumudică, pentru că este tardiv. Noi susține Rapidul, nu pe Mutu sau altcineva. El trebuie să fie profesionist.

Dacă ai onoarea să fii ales în detrimentul unor rapidiști iubiți în Giulești, trebuie să te gândești că ai de arătat multe. E o sarcină dificilă pentru Adrian Mutu, sper să reușească. Să-l întrebați pe Daniel Niculae de ce nu a ales un rapidist, nu pot să răspund eu”, a spus Corsicanu la PRO X. 

Mihai Iosif este istorie la Rapid. Antrenorul care a promovat echipa în Casa Pariurilor Liga 1 va fi înlocuit cu Adrian Mutu. Meciul de pe “Ion Oblemenco”, pierdut cu FC U Craiova, scor 2-3, a fost ultimul pentru Iosif din postura de “principal”.

Adrian Mutu, noul antrenor al Rapidului! Va sta pe bancă împotriva Clinceniului

Din informațiile FANATIK, Adrian Mutu s-a înțeles cu oficialii Rapidului și va sta pe bancă în meciul de sâmbătă cu Academica Clinceni, ultimul din sezonul regulat. Pentru “Briliant”, este a doua echipă din Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon, după FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

De altfel, Adrian Mutu şi staff-ul său au fost prezenţi în tribune la meciul cu FC U Craiova, între actuala şi fosta sa echipă. Rapid a avut un început perfect de campionat, însă giuleştenii sunt în picaj, rezultatele din retur fiind mizerabile.

Rapid a câştigat un singur meci în retur din 14 disputate

Rapid a câştigat un singur meci în retur, scor 2-0, cu FC Argeş. Echipa a mai obţinut opt remize şi a suferit cinci înfrângeri în partea a doua a campionatului, serie care l-a costat postul pe Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

Pentru Adrian Mutu este a treia echipă de club din Casa Pariurilor Liga 1 antrenată. El a mai pregătit FC Voluntari în sezonul 2017-2018 şi FC U Craiova, în prima parte a sezonului 2021-2022. În străinătate a fost antrenor la echipa secundă de la Al Wahda şi între 2020 şi 2021 a fost selecţionerul naţionalei de tineret a României.

Mihai Iosif pleacă după un an pe banca tehnică!

Mihai Iosif pleacă după fix un an de pe banca Rapidului. A fost numit în luna martie a anului trecut, când echipa se afla într-o situaţie dificilă în Liga a II-a. A reuşit să revitalizeze echipa şi giuleştenii obţineau promovarea în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Rapid a pornit ca din puşcă, cu cinci victorii şi un egal în primele şase etape. Însă, din august 2021, giuleştenii au obţinut doar trei victorii în Casa Pariurilor Liga 1 şi speranţele la play-off s-au spulberat după primele etape din 2022.

Mutu debutează sâmbătă la Rapid! El a fost printre primii care au intrat şi pe noul stadion Giuleşti

Adrian Mutu va debuta pe banca Rapidului sâmbătă, de la ora 20:30, împotriva Academicii Clinceni. “Briliantul” a fost deja pe noul stadion din Giuleşti, care urmează să fie inaugurat în finalul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Fostul decar al echipei naţionale a participat la filmarea unei reclame pe noul stadion în urmă cu o săptămână. De atunci, suporterii Rapidului au scris pe reţelele de socializare că sunt prea mari coincidenţele, bănuind că Mutu va prelua echipa.

  • 3 este numărul de echipe antrenate de Adrian Mutu în Liga 1
  • 43 de ani are tehnicianul
ADVERTISEMENT