Fotbal intern

Adrian Mutu nu e de acord cu Gigi Becali și îl apără pe Olimpiu Moruțan: ”Ce face cu banii e problema lui”

04.02.2020 | 21:16
Adrian Mutu nu e de acord cu Gigi Becali si il apara pe Olimpiu Morutan Ce face cu banii e problema lui
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, nu e de acord cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, care l-a criticat pe Olimpiu Moruțan că și-a cumpărat o mașină de 100.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 6,45 este cota pentru “peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu e de acord cu Gigi Becali și îl apără pe Olimpiu Moruțan: ”Să rămână cu picioarele pe pământ”

”Nu văd nicio problemă, dacă Moruţan rămâne cu picioarele pe pământ şi îşi vede de fotbalul lui. Ce face cu banii e problema lui”, a declarat fostul internațional după ce Gigi Becali l-a criticat vehement pe Olimpiu Moruțan că și-a luat BMW Seria 8 în valoare de 100.000 de euro.

”Dar domnul Gigi Becali e normal să aibă această temere, că el e patronul şi vrea să gestioneze cum crede el de cuviinţă, nu pot să comentez asta. Nu înseamnă că Moruţan o să devină mai bun sau mai puţin bun”, a spus Mutu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mutu, poveste cu Giovani Becali și prima mașină

”Ce pot să spun? Eu, când am fost la Dinamo, mi-am cumpărat o maşină la fel ca Gică Hagi. Şi îmi aduc aminte că ţipa Giovani la mine, eu ţineam telefonul la 30 de metri: ‘Bă, tu îţi iei maşină cum doar Hagi are!’ Şi uite că am ajuns la Inter”, și-a amintit Mutu.

”Cred că a început bine, se terminase bine… Acum să vedem. Pe mine nu mă afectează. Dacă nu joacă jucătorii posibil selecţionabili pentru U21… Nu vreau să comentez ce face domnul Becali la club”, a mai afirmat selecționerul de la tineret.

ADVERTISEMENT

”Echipa n-o fac eu, o fac jucătorii prin evoluţiile lor”

”Dar pot să spun că, dacă jucătorii nu joacă, afectează, normal, jocul echipei. Nu ştiu dacă îl chem dacă nu joacă. Nu pot să spun cu două luni înainte. Dacă nu joacă deloc, mă voi gândi. Dar dacă nu joacă două meciuri şi apoi revine…eu asta sper”, a comentat Adrian Mutu.

”Pentru mine, Moruţan este un selecţionabil important şi mă bazez pe el. Dar echipa n-o fac eu, o fac jucătorii prin evoluţiile lor. Eu aş vrea să spun pe cine să aleg: Moruţan, Coman, Oaidă, Olaru, pe cine pot? Pe cine să iau? Toţi sunt buni, toţi sunt vână”, a încheiat selecționerul.

ADVERTISEMENT

Becali l-a făcut praf pe Moruțan

FCSB a pierdut cu 0-1 meciul împotriva lui CFR Cluj, în primul derby al anului 2020. Gigi Becali a fost foarte furios după acest eşec, a declarat că echipa sa nu se poate bate la titlu cu ardelenii și  și-a făcut praf nu mai puţin de 7 dintre cei 11 titulari.

Cel mai șifonat din discursul latifundiarul din Pipera a ieșit  mijlocașul Olimpiu Moruțan. Omul de afaceri a susţinut că prestaţiile slabe ale jucătorului sunt cauzate de faptul că acestea a primit o maşină scumpă din partea impresarului.

ADVERTISEMENT