Fotbal intern

Adrian Mutu se întoarce în România după ce îşi ia licenţa PRO, dar nu este tentat de postul de antrenor la FCSB: ”Nu-mi trebuie mie aşa ceva!”

08.10.2019 | 15:47
Adrian Mutu se intoarce in Romania dupa ce isi ia licenta PRO dar nu este tentat de postul de antrenor la FCSB Numi trebuie mie asa ceva
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Adrian Mutu nu este tentat de postul de antrenor la FCSB și l-a lăudat pe actualul tehnician al ”roș-albaștrilor”, Bogdan Argeș Vintilă. ”Briliantul” se ocupă în acest moment de echipa a doua a clubului Al Wahda din Emiratele Arabe Unite, dar a precizat că în viitor este tentat de o revenire în Casa Pariurilor Liga 1.

Adrian Mutu nu este tentat de postul de antrenor la FCSB: ”Vintilă este un antrenor destul de bun”

”În momentul ăsta, nu-mi trebuie mie FCSB. I-am urat baftă lui Bogdan Vintilă, a fost unul dintre liderii echipei, la FC Argeș, este un antrenor destul de bun care n-ar trebui criticat atâta timp cât are rezultate”, a declarat Adrian Mutu, care astfel închide orice portiță de a deveni antrenorul formației FCSB.

ADVERTISEMENT

”De la anul vin acasă, că-mi termin și licența Pro. Poate voi prelua și o echipă din România. Momentan am refuzat ofertele din România pentru că vreau să-mi termin proiectul început acolo. Petrescu, Pițurcă și Hagi sunt cei mai puternici antrenori din Liga 1”, a mai spus Mutu la emisiunea Digi Sport Matinal, în care a precizat că la finalul lunii septembrie a refuzat o ofertă din România.

Gigi Becali și Adrian Mutu stau de vorbă în tribunele Arenei Naționale

Mutu i-a invitat pe Ibrahimovic și Totti la Sports Festival 2020

Adrian Mutu, în vârstă de 40 de ani, va organiza un meci demonstrativ la Sports Festival 2020 de la Cluj Napoca, în care se vor întâlni prietenii ”Briliantului” și generația fostului atacant al echipei naționale a României. FANATIK a aflat că printre invitații fostului mare fotbalist se află și legendarii Zlatan Ibrahimovic și Francesco Totti.

ADVERTISEMENT

La Sports Festival 2020 de la Cluj Napoca va ajunge și Simona Halep, fostul număr 1 mondial care a mers și anul acesta la festivalul organizat în perioada 11 – 14 iunie și care are scopul de a promova într-un mod diferit mișcarea și un stil de viață sănătos.

Tags: