Sport

Adrian Mutu nu o vede pe Rapid campioană în anul centenarului: „Favorite rămân CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova”

Rapid e lider în SuperLiga, iar în etapa a 10-a joacă cu FC U Craiova 1948. Adrian Mutu a vorbit despre șansele la titlu ale echipei sale.
08.09.2022 | 15:41
Adrian Mutu nu o vede pe Rapid campioana in anul centenarului Favorite raman CFR Cluj FCSB si Universitatea Craiova
Adrian Mutu nu o vede pe Rapid campioană în anul centenarului: „Favorite rămân CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În 2023, Rapid va împlini 100 de ani de la înființare. Din acest motiv, toți suporterii alb-vișnii visează la al patrulea titlu din istorie. Premisele sunt bune, având în vedere că, după nouă etape, echipa lui Adrian Mutu e pe locul 1 în SuperLiga, cu 21 de puncte. În următoarea rundă, Rapid joacă la „coșmarul” FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu, precaut înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid: „Are un avantaj moral”

FC U Craiova 1948 este singura echipă care a câștigat până acum pe noul Giulești. Se întâmpla în play-out-ul campionatului trecut, atunci când oltenii s-au impus cu 3-2. De altfel, echipa lui Adrian Mititelu are cinci victorii din cinci în ultimele confruntări cu alb-vișiniii.

ADVERTISEMENT

Meciul se va juca pe stadionul din Tg. Jiu, deoarece la arena „Ion Oblemenco” se schimbă gazonul după festivalul „IntentCity”. Partida e programată sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 21:30.

„Ne așteaptă un meci extrem de complicat, cu o echipă bună, care ne-a învins în Giulești sezonul trecut în play-out, astfel că are un avantaj moral. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Nu suntem concentrați pe revanșă, în sensul că am avea ceva personal cu ei. Este un meci ca toate celelalte, vrem să câștigăm și să rămânem primii.

ADVERTISEMENT

Nu ne-a fost ușor să ajungem sus, ne va fi foarte greu să ne menținem acolo, dar încercăm să o facem cât mai mult posibil.

Este devreme să vorbim despre favoritele la titlu. Favorite rămân primele 3 echipe de anul trecut (n.r. – CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova). 

ADVERTISEMENT

Obiectivul nostru este play-off-ul, chiar dacă suntem pe primul loc rămânem cu picioarele pe pământ. Luptăm, ținem cu dinții de această poziție, dar principalul obiectiv este calificarea în play-off”, a declarat Adrian Mutu, înainte de Rapid – FC U Craiova 1948.

Bauza, sperietoare pentru antrenorul giuleștenilor

Deși l-a pierdut pe Andrea Compagno, transferat în mercato la FCSB, FC U Craiova 1948 se poate baza din nou pe serviciile lui Juan Bauza. Playmakerul argentinian îi dă fiori lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„FC U are jucători buni, am înțeles că s-a refăcut Bauza și va juca contra noastră. Nu stau în un singur jucător, cu toate că a fost un jucător important pentru ei”, a adăugat „Briliantul”, care așteaptă în continuare un atacant la Rapid.

„Luckassen este un jucător interesant, dar mai avem și alții pe listă. Vom analiza și vom încerca să luăm o decizie cât mai curând. Încercăm să mai aducem un atacant, vom vedea ce se va întâmpla și în iarnă, în funcție de poziția de clasament, program și probleme medicale”, a conchis Mutu.

ADVERTISEMENT