Fotbal intern

Adrian Mutu nu uită conflictul cu Răzvan Lucescu: „Nu am văzut la nimeni asta! Mi se pare aiurea rău de tot”

15.04.2020 | 17:33
Adrian Mutu nu uita conflictul cu Razvan Lucescu Nu am vazut la nimeni asta Mi se pare aiurea rau de tot
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21, nu uită conflictul cu Răzvan Lucescu după episodul petrecut în 2009. după Serbia – România 5-0, în care actualul antrenor al lui Al Hilal s-a supărat pe el și l-a exclus din lotul naționelei pentru o perioadă de 16 luni, conform gsp.ro.

Adrian Mutu nu uită conflictul cu Răzvan Lucescu

Adrian Mutu a vorbit despre episodul petrecut între el și Răzvan Lucescu și nu uită conflictul cu fostul selecționer al României: Se terminase acțiunea? Da! Este problema selecționerului de ce nu am mai venit eu la națională după?

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi în locul selecționerului, aș spune că e treaba jucătorului, dacă s-a terminat acțiunea. Eu, ca selecționer, nu am treabă cu ce face jucătorul în timpul liber. E treaba clubului”.

„Oricum la următorul meci, cu Franța, eram suspendat. De ce să merg la Paris? M-a sunat Fiorentina ca să mă întorc la club imediat și mi-a dat un avion privat. Când ești suspendat pentru următorul meci, tu ai seara aia liberă și după te duci la club.

ADVERTISEMENT

Tu nu mergi să stai cu echipa națională. Ești al clubului. Selecționerul a considerat să nu mă mai cheme după pentru că s-a simțit jignit. E decizia lui și am respectat-o. Nu pot să spun dacă s-a simțit lezat. A luat acea decizia și după a revenit. Așa a gestionat el cazul”, a mai spus Adrian Mutu.

„În meciul cu Serbia, el m-a scos din teren la 2-0, prin minutul 60. Nu m-am schimbat singur. Dar nu a fost niciun episod. Dacă pierdeam cu 5-0 și cineva râde în vestiar, m-ar scoate din minți. Nu l-aș mai chema la națională”.

ADVERTISEMENT

„Acum mă înțeleg foarte bine cu Răzvan!”

Adrian Mutu a recunoscut că în prezent se înțelege foarte bine cu Răzvan Lucescu: „Aveam 28 de ani, eram golgeterul echipei, eram suspendat pentru următorul meci, trebuia să mă întorc la club și tu îmi spui mie ce să fac?

Mi se pare aiurea rău de tot. Mentalitatea asta nu poate sta în picioare pentru niciun antrenor. Nu am văzut la nimeni asta.  Nu pot să plec cu naționala, pentru că trebuie să vin la club înapoi și am 30 de ani. Eu gestionez sentimentele după un meci pierdut cum cred”.

ADVERTISEMENT

„Acum mă înțeleg foarte bine cu Răzvan. Am ajuns să vorbim multe lucruri. Relația noastră a pornit cu stângul, dar acum ne înțelegem foarte bine”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT