Carousel hot news

EXCLUSIV. Salariul îl face să plece de la Dinamo: FRF sau afaceri!

Adrian Mutu este în acest moment în negocieri destul de avansate cu Federaţia Română de Fotbal pentru a prelua un post în stafful federal, pentru că vrea să plece neapărat de la Dinamo!...
Autor: Alex Bradescu | 01.10.2017 | 00:10
EXCLUSIV. Salariul îl face să plece de la Dinamo: FRF sau afaceri!

Adrian Mutu este în acest moment în negocieri destul de avansate cu Federaţia Română de Fotbal pentru a prelua un post în stafful federal, pentru că vrea să plece neapărat de la Dinamo! Motivele sunt legate de salariul său, pe care Mutu îl consideră o bătaie de joc. Momentan, lucrurile se tergiversează în ceea ce priveşte FRF-ul tocmai pentru că nu se stabileşte funcţia pe care aceasta ar urma să o ocupe. Numai că Mutu este destul de iritat de acest lucru, mai ales că el ar fi vrut să fie director tehnic, în timp ce oficialii FRF îi propun un post mai lipsit de conţinut! Declaraţia lui Mihai Stoichiţă, omul care a ajuns numărul 1 ca sfătuitor al lui Răzvan Burleanu în ultima vreme, este edificatoare.

“Luni o să discute cu preşedintele pentru că, din păcate, Adi nu are cum să se încadreze în zona tehnică, neavând nicio calificare în această zonă. Probabil că în administrativ va fi implementat în cadrul Federaţiei, dacă va fi să se ajungă la un acord, pentru că nu s-a ajuns. Au fost nişte discuţii de principiu, între el, preşedinte şi noi, ceilalţi, care suntem acolo. În zona administrativă trebuie să ai imagine extraordinară, iar Mutu nu poate fi contestat, ca imagine, în fotbalul internaţional”, a fost declaraţia lui Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice, pentru prosport.ro.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Adrian Mutu, salariu de 1.000 de euro la Dinamo!

Săptămâna viitoare va fi cea decisiva, discuţia dintre Mutu şi Burleanu urmând să fie hotărâtoare pentru rămânerea lui Mutu în fotbal! Da, aţi citit bine. Dacă negocierile dintre “Briliant” şi preşedintele FRF nu se vor finaliza, acesta nu va mai rămâne oricum la Dinamo. Mutu ocupă postul de director general, însă informaţiile FANATIK.RO spun că nu a avut niciodată un salariu mai mare de 1.000 de euro!

Mutu şi-a deschis o firmă de transport, împreună cu un prieten, în Alba Iulia, şi vrea să se dedice afacerilor, având şi alte planuri de bussines în cap. El o va părăsi pe Dinamo indiferent de rezultatul discuţiilor cu Federaţia, fiind nemulţumit de salariu şi de neînţelegerile cu Ionuţ Negoiţă, care i-a dat semnale clare că nu mai vrea să continue colaborarea, după ce a numit alt antrenor faţă de cel pe care îl propusese Mutu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!