Sport

Adrian Mutu pune presiune pe conducere după FC Argeș – Rapid 1-1: ”Ăștia suntem, nu căutăm scuze. Nu sunt soluții”

Adrian Mutu s-a plâns de faptul că nu are un lot numeros și valoros după meciul FC Argeș - Rapid 1-1 și a lansat un avertisment pentru conducere.
04.12.2022 | 22:54
Adrian Mutu pune presiune pe conducere dupa FC Arges  Rapid 11 Astia suntem nu cautam scuze Nu sunt solutii
Adrian Mutu s-a plâns de faptul că nu are un lot numeros și valoros după meciul FC Argeș - Rapid 1-1 și a lansat un avertisment pentru conducere. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii nu au scos decât un puncte la Pitești, în ciuda faptului că au condus încă din minutul 2, și continuă seria partidelor fără victorie.

După FC Argeș – Rapid 1-1, Adrian Mutu trimite săgeți către conducere

La finalul întâlnirii FC Argeș – Rapid 1-1, din etapa a 19-a din SuperLiga, antrenorul Adrian Mutu a tras un semnal de alarmă pentru conducerea clubului când a vorbit că nu are soluții pe banca de rezerve, lăsând să se înțeleagă că își dorește să se facă câteva transferuri.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci echilibrat, fiecare echipă a avut câte o repriză. Prima a fost a noastră, puteam majora scorul. Cât am fost proaspeți, n-am avut nicio problemă, dar, după aceea, ținând cont de situația în care ne aflăm, cu cinci jucători de la Academie pe bancă…

Câteodată ai parte de ghinion, restul, vorbim de bucătăria internă. Belu are 30 de minute tot campionatul, Vojtus avea 45 de minute tot campionatul. Emmers a intrat după o lună, iar de pe bancă putea veni doar Ciobanu”, a declarat Mutu.

ADVERTISEMENT

”Briliantul” a explicat cauzele remizei de la Pitești

Tehnicianul a dezvăluit că și-a dori să încheie toate meciurile fără gol primit, dar a dat vina pe faptul că nu a avut jucători la dispoziție pe banca tehnică și din această cauză echipa a pierdut două puncte la Pitești.

”Restul, copii, iar lipsa de experiență își spunea cuvântul într-un astfel de meci. Ăștia suntem, nu căutăm scuze. Mie mi-ar plăcea să nu primesc gol, să avem apărarea cea mai bună. Până la urmă, astăzi am fost egalați, nu am alergat noi după egalare, puteam majora scorul.

ADVERTISEMENT

În momentul în care nu ai soluții pentru a aduce prospețime, e greu să schimbi ceva. Terenul a fost greu. Dacă aș fi avut schimbări, lucrurile ar fi stat altfel, pentru că noi am fost periculoși mereu când am ajuns în careu”, a mai spus Adrian Mutu.

Mutu pregătește curățenia de iarnă

Mutu a menționat încă dinaintea jocului cu FC Argeș că se confruntă cu probleme de efectiv și a precizat că în iarnă vor exista mutări în efectiv. Dar, pentru a aduce nume noi, va trebui să se despartă de câțiva dintre jucătorii actuali.

ADVERTISEMENT

”Mai sunt nişte meciuri la care mă voi baza pe toţi jucătorii din lot şi o parte dintre ei vor fi evaluaţi, pentru că de unii ne vom despărţi în iarnă. Dar nu pot spune dinainte nume pentru că mă pot contrazice cu jocuri foarte bune.

Depinde doar de ei dacă demonstrează că vor să rămână la Rapid. Ca să facem achiziţii trebuie să mai existe şi ieşiri. Sper să aducem şi jucători de valoare mai înaltă pentru a ne putea atinge obiectele”, a conchis Adi Mutu.

ADVERTISEMENT