Sport

Adrian Mutu răsuflă ușurat după victoria lui FC U Craiova cu Petrolul Ploiești: „E important pentru moralul nostru!”

Adrian Mutu a răsuflat după victoria lui FC U Craiova din Cupa României cu Petrolul Ploiești, scor 1-0.
21.09.2021 | 21:10
Adrian Mutu rasufla usurat dupa victoria lui FC U Craiova cu Petrolul Ploiesti E important pentru moralul nostru
ADVERTISEMENT

Tehnicianul se bucură pentru victorie și crede că pe baza ei poate obține și alte victorii în Liga 1, acolo unde formația din „Bănie” și-a propus intrarea în play-off încă de la primul sezon din prima ligă.

Adrian Mutu și-a felicitat jucătorii și crede că dacă aceștia vor juca de aceeași manieră, lucrurile se vor schimba și în campionat, acolo unde oltenii nu traversează o perioadă bună.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, răsuflă ușurat după FC U Craiova – Petrolul Ploiești

Adrian Mutu a vorbit la finalul meciului din Cupa României, dintre FC U Craiova și Petrolul Ploiești, scor 1-0, amintind totuși și de meciul din campionat pe care oltenii îl vor juca împotriva lui FC Botoșani:

„E importantă victoria pentru moralul nostru, e importantă pentru că trecem printr-o perioadă dificilă în campionat, nemeritată, zic eu. Câștigăm cu o echipă foarte bună, nu degeaba este pe primul loc în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Am fost mult mai atenți pe fazele fixe, în rest nu cred că au avut situații clare de a marca. Foarte puține ocazii, am controlat bine jocul”.

„Din păcate nu am marcat și golul doi, dar echipa a jucat bine, a avut o atitudine corectă. De mâine ne gândim la Botoșani, lăsăm victoria din cupă și ne gândim la campionat.

ADVERTISEMENT

Ei trebuie să joace mai relaxat, pentru că au calitate, dar uneori joacă cu trac și asta le spun mereu, să fie mai relaxați”, a mai spus Adrian Mutu la finalul meciului.

„O să jucăm la câștig cu toate echipele!”

Adrian Mutu le-a mulțumit fanilor Petrolului pentru atmosfera făcută în timpul meciului și pentru că i-au scandat numele, „Briliantul” jucând pe finalul carierei în tricoul „lupilor galbeni”, dar a vorbit și despre următorul meci din campionat al lui FC U, contra lui FC Botoșani:

ADVERTISEMENT

„E o atmosferă de Liga 1 la Petrolul Ploiești, merită să revină în prima ligă, e o echipă de tradiție. Merită felicitați fanii pentru atmosfera pe care o fac și le urez baftă pe viitor.

Câteodată ai și nevoie de unele confirmări, pentru că noi lucrăm bine în campionat, iar uneori nu am reușit să facem cele mai bune rezultate”.

„O să jucăm la câștig, dar ne așteaptă o deplasare importantă cu Botoșani și sper să obținem puncte”, a promis Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT