Sport

Singurul lucru care l-a deranjat pe Adrian Mutu după Rapid – FC Voluntari 4-1: ”Dar nu vreau să-l mânii pe Dumnezeu”

Adrian Mutu s-a arătat extrem de bucuros de victoria din meciul Rapid - FC Voluntari 4-1, dar a găsit și un lucru care l-a nemulțumit la echipa sa.
04.02.2023 | 23:03
Singurul lucru care la deranjat pe Adrian Mutu dupa Rapid  FC Voluntari 41 Dar nu vreau sal manii pe Dumnezeu
Adrian Mutu s-a arătat extrem de bucuros de victoria din meciul Rapid - FC Voluntari 4-1, dar a găsit și un lucru care l-a nemulțumit la echipa sa. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au făcut spectacol în fața ilfovenilor și și-au consolidat poziția a treia în clasament.

Adrian Mutu, mulțumit după Rapid – FC Voluntari 4-1

La finalul partidei Rapid – FC Voluntari 4-1, din etapa a 24-a din SuperLiga, Adrian Mutu a ținut să-și felicite jucătorii pentru atitudinea de care au dat dovadă într-o întâlnire de care s-a temut foarte tare.

ADVERTISEMENT

”Am avut un meci reușit, nu numai la nivel de goluri, ci în general. Chiar dacă am fost surprins că FC Voluntari a schimbat sistemul, l-am schimbat și noi imediat în startul meciului. Era important să câştigăm trei puncte.

Mă bucur că am câștigat, mai ales că suntem pe final de sezon regulat. Mă bucur că suntem neînvinși în ultimele 7 partide și avem un moral foarte bun. Singurul lucru care mă deranjează e că am primit un gol în ultimele secunde, dar nu vreau să-l mânii pe Dumnezeu”, a declarat Mutu.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mutu de rămânerea lui Sefer în Giulești

Tehnicianul Rapidului a lăudat forma în care se află atacantul Marko Dugandzic, care a ajuns golgheterul SuperLigii, și s-a arătat mulțumit de debutul atacantului nigerian Funsho Bamgboye.

”Felicit jucătorii că au reușit să se concentreze, pentru că meciurile cu echipele din spatele nostru sunt foarte importante. Dugandzic e într-un moment foarte bun, se vede că are o legătură bună cu coechipierii, că se simte bine la Rapid.

ADVERTISEMENT

Funsho mi-a plăcut cum a intrat, la fel ca și ceilalți. Sper să se adapteze cât mai repede și să demonstreze de ce a fost adus aici. Pentru mine toți băieții sunt titulari, sunt alegeri pe care le facem la antrenament. Toți se pregătesc bine, inclusiv Sefer. E clar că va mai avea o șansă”, a mai spus Mutu.

Bamgboye, debut cu dreptul la Rapid

Marko Dugdandzic a marcat de trei ori pentru Rapid în meciul cu FC Voluntari, iar atacantul croat este noul golgheter din SuperLiga. El l-a devansat în această ierarhie pe italianul Andrea Compagno de la FCSB.

ADVERTISEMENT

La adăpostul rezultatului confortabil, Adrian Mutu și-a permis să-i ofere debutul la Rapid atacantului Funsho Bamgboye. Nigerianul a fost introdus pe teren în minutul 71, în locul lui Alexandru Ioniță, și a contribuit decisiv la golul patru al Rapidului.

ADVERTISEMENT