Carousel hot news

DINAMO. Ce I-A PROPUS Adi Mutu marelui Rivaldo la lojă:”AJUTĂ-NE”

Marele Rivaldo a descins la Bucureşti pentru a-şi vedea fiul, pe Rivaldinho, evoluând în cupele europene la meciul cu Athletic Bilbao. A fost o excursie reuşită pentru fostul star al Barcelonei,...
29.07.2017 | 00:14

Marele Rivaldo a descins la Bucureşti pentru a-şi vedea fiul, pe Rivaldinho, evoluând în cupele europene la meciul cu Athletic Bilbao. A fost o excursie reuşită pentru fostul star al Barcelonei, care a putut urmări pe viu golul de senzaţie reuşit de atacantul de 22 de ani. La meci, Rivaldo a stat în lojă alături de Adrian Mutu, directorul general al celor de la Dinamo. Iar FANATIK.RO vă prezintă discuţiile dintre cei doi.

Înainte de partidă, între două pahare de vin la lojă, discuţiile au fost mai degrabă generale, Singurul lucru care îl interesa pe fostul star al Barcelonei era să se asigure că îşi va vedea fiul jucând, pentru că atacantul nu era titular. Mutu însă i-a explicat să stea liniştit, pentru că acesta va intra cu siguranţă în repriza a doua, lucru care s-a şi întâmplat în minutul 46.

Adrian Mutu Rivaldo: “Să ne recomanzi jucători”

La pauză, un Mutu mai degrabă abătut (scorul era 1-0 pentru Bilbao) i-a cerut, mai în glumă mai în serios, lui Rivaldo să îl ajute în viitoarele campanii de transferuri! Oficialul din “Ştefan cel Mare” i-a cerut fostului internaţional brazilian să nu ezite să-i recomande fotbalişti pasibili să ajungă la Dinamo. Condiţiile primordiale, cele bine-cunoscute: să fie gratis şi să nu ceară salariu prea mare.

La final, când atmosfera era şi mai destinsă de golul lui Rivaldinho şi de alte pahare de vin, Mutu a forţat nota: “Dacă poţi, ajută-ne! Avem nevoie de recomandările tale când vrem să luăm un jucător, ar fi important pentru noi ca fotbaliştii să ştie că fiul lui Rivaldo joacă aici şi că suntem un club serios”, a fost linia generală a discursului pe care l-a avut Mutu. Rivaldo nu l-a refuzat, ci a spus că vor mai discuta la viitoarea sa vizită la Bucureşti.

Adrian Mutu Rivaldo. “Ne revedem curând!”

Rivaldo a postat şi un clip la plecarea din România, prin care le-a transmis fanilor dinamovişti că s-a simţit exztraordinar la meciul cu Bilbao. “Vreau să le mulţumesc tuturor pentru primire, galeria a fost impresionantă. Sunt fericit că am asistat la meci şi la golul fiului meu, voi mai reveni cu siguranţă şi la alte meciuri. Vreau să mulţumesc conducerii şi jucătorilor. Mulţumesc din suflet, ne mai vedem! Vă îmbrăţişez”, a fost o parte mesajul lui Rivaldo.

Adrian Mutu a postat şi el o poză pe instagram în care îşi lua “la revedere” de la Rivaldo, făcută târziu, în noapte, după partidă. “Ne revedem curând“, a fost mesajul lui Mutu.

mutu rivaldo

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri