Sport

Adrian Mutu s-a împăcat cu Daniel Pancu și Mihai Iosif la inaugurarea stadionului Rapid: ”Ne-am îmbrățișat, nu cred că trebuie să fie ranchiună”

Inaugurarea noului stadion din Giulești a fost momentul perfect pentru Adrian Mutu să îngroape securea războiului cu prietenul Daniel Pancu și Mihai Iosif cel pe care l-a înlocuit pe banca tehnică.
27.03.2022 | 00:09
Adrian Mutu sa impacat cu Daniel Pancu si Mihai Iosif la inaugurarea stadionului Rapid Neam imbratisat nu cred ca trebuie sa fie ranchiuna
ADVERTISEMENT

Atmosfera de sărătoare în care s-au derulat evenimentele pregătite de organizatori cu ocazia inaugurării noii arene din Giulești i-au molipsit și pe Adrian Mutu, Daniel Pancu și Mihai Iosif. Între cei trei au apărut discuții contradictorii după instalarea ”Briliantului” pe banca Rapidului.

Adrian Mutu: ”Sper să construiesc ceva aici”

Numirea lui Adrian Mutu în funcția de antrenor la Rapid a stârnit o serie de reacții a celor care așteptau un semn din partea conducerii pentru a prelua echipa.

ADVERTISEMENT

Între cei care s-au declarat mâhniți de faptul că nu au fost luați în calcul a fost și Daniel Pancu. Fostul mare atacant al Rapidului s-a simțit trădat și Adrian Mutu prin faptul că a acceptat postul de antrenor.

Cei doi nu și-au mai vorbit până în ziua inaugurării. Nici Mihai Iosif, tehnicianul căruia ”Briliantul” i-a luat locul pe banca echipei nu s-a simțit confortabil cu decizia conducerii, dar a dat totul uitării când s-a întâlnit cu Mutu.

ADVERTISEMENT

”L-am salutat pe Daniel Pancu, am vorbit și cu Mihai Iosif, ne-am îmbrățișat, nu cred că între noi antrenorii trebuie să fie ranchiună. Sper să construiesc ceva aici, la acest club, iar rezultatele să vorbească de la sine”, a declarat Adrian Mutu, după încheierea festivităților din Giulești.

Adrian Mutu, impresionat de fani. A explicat de ce a ales să trimită în teren 5 juniori

Fanii Rapidului au petrecut aproape 10 ore alături de favoriți, fie legende, fie jucătorii actuali. Cântecele Giuleștiului au răsunat neîncetat în noua arenă, iar acest lucru l-a cucerit pe Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

”M-a impresionat publicul! A fost o petrecere pentru ei, au intrat în casă nouă. Mă bucur că s-a terminat cu bine și am câștigat. Tribunele sunt foarte aproape, să sperăm că va fi un plus pentru noi.

Era normal să bată Săpunaru penalty-ul. Eu încerc să pregătesc echipa cât mai bine, dar jucătorii sunt principalii actori. Am avut cinci juniori, am ținut neapărat să-i bag, să simtă atmosfera. Acum, trebuie să ajungă la echipa mare, să tragă tare și poate vor fi titulari la Rapid”, a mai spus Mutu.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Adi Mutu despre ultimul meci al naționalei și debutul lui Edi Iordănescu

Golgheterul all time al echipei naționale a României, Adrian Mutu a dezvăluit că nu este afectat de eșecul ”tricolorilor” în fața Greciei. ”Brilianul” a explicat și de ce România nu mai reușește să evolueze la un nivel înalt.

”Îmi pare rău pentru România și pentru debutul lui Edi, dar l-am ascultat la conferință și cred că știe ce are de făcut. Prima repriză nu a fost reușită, dar în a doua am dominat 20 de minute și puteam să marcăm.

Nivelul fotbalului românesc nu mai este cel de acum 15 ani și de asta a scăzut și naționala. Ne lipsește competitivitatea la nivel înalt”, a încheiat Mutu.

ADVERTISEMENT