Sport

Ionuț Lupescu îi dezvăluie lui Adrian Mutu rețeta succesului la Giulești. Ce nu trebuie să scape din vedere. ”Rapid e o echipă aparte”

Adrian Mutu are parte de un început de mandat tumultuos la Rapid. S-a certat cu jurnaliștii la prima conferință de presă, iar seara, la antrenament a fost asaltat de fani. E doar începutul îi transmite Ionuț Lupescu.
04.03.2022 | 17:40
Ionut Lupescu ii dezvaluie lui Adrian Mutu reteta succesului la Giulesti Ce nu trebuie sa scape din vedere Rapid e o echipa aparte
Adrian Mutu și-a început mandatul la Rapid cu o victorie. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numirea lui Adrian Mutu pe banca Rapidului, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, nu i-a surprins pe fani, dar nici nu i-a încântat. Noul tehnician va trebui să gestioneze cu diplomație relația cu pătimașii suporterii din Giulești.

Succesul lui Adrian Mutu la Rapid depinde și de relația cu fanii

Rapid nu a mai câștigat de 10 meciuri în Casa Pariurilor Liga 1. De altfel, acesta a fost motivul principal pentru care oficialii din Giulești nu au mai avut răbdare cu Mihai Iosif și l-au demis cu o etapă înaintea finalului regulat.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii au visat frumos și până de curând, la Rapid se vorbea de play-off. Seria neagră a rezultatelor din ultima perioadă, 6 remize și 4 eșecuri, i-au adus pe fanii Rapidului la capătul răbdării.

Conducătorii clubului au mutat, așa cum se întâmplă în astfel de situații, la nivelul băncii tehnice, dar alegerea lui Adrian Mutu nu a fost pe placul suporterilor. Fostul internațional, Ionuț Lupescu, îl avertizează pe noul tehnician al vișiniilor asupra ”puterii” pe care o are aleria feroviarilor.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc să reuşească cu toate că va avea o situaţie grea pentru că ştiu suporterii rapidişti. Dacă reuşeşte să câştige va avea o viaţă uşoară dacă nu galeria şi suporterii vor fi acolo şi va fi greu pentru el.

Cât timp o să aibă rezultate o să reziste. Nu pot să îi dau eu sfaturi lui Mutu, cum să reziste, trebuie să ţină cont că Rapid e o echipă aparte cu suporteri aparte. Dacă va avea rezultate va avea viaţă uşoară!”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Fanii l-au obligat pe Adrian Mutu, obligat să facă o înlocuire în staff

Trecutul dinamovist al lui Adrian Mutu nu este deloc pe gustul suporterilor rapidiști. Aceștia au explodat în momentul în care noul tehnician și-a anunțat staff-ul tehnic din care, inițial, făcea parte și Eduard Stăncioiu, fost portar al rivalei FCSB.

Fanii au intrat peste Mutu la primul antrenament și i-au cerut imperativ să renunțe la colaborarea cu Stăncioiu. Deși a anunțat că înainte să rupă contractul va avea o discuție cu suporterii, fostul portar s-a răzgândit și a anunțat că nu va mai face parte din echipa tehnică a lui Mutu.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor a fost astfel, nevoit să caute rapid un înlocuitor, și l-a găsit în persoana lui Bogdan Pătrașcu, acesta urmând să fie mâna lui dreaptă la gruparea vișinie.

Adrian Mutu va debuta pe banca Rapidului, sâmbătă, la partida cu Academica Clinceni, din ultima etapă a sezonului regulat în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT