Sport

Adrian Mutu lucrează deja pentru echipa națională! Mesajul prin care ”Briliantul” s-a dat de gol în privința colaborării cu FRF. Foto

Liber de contract după ce a fost dat afară de FC U Craiova, Adrian Mutu este una din opțiunile FRF pentru postul de selecționer. Deși nu a fost făcut anunțul oficial, fostul fotbalist s-a dat de gol.
15.12.2021 | 16:07
Adrian Mutu lucreaza deja pentru echipa nationala Mesajul prin care Briliantul sa dat de gol in privinta colaborarii cu FRF Foto
ADVERTISEMENT

Echipa națională nu mai are selecționer din data de 30 noiembrie când mandatul lui Mirel Rădoi a expirat. Oficialii Federației au luat legătura cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu pentru a le oferii funcția.

Alesul pare să fie, însă, Adrian Mutu. Fostul internațional era și el în cărți pentru a prelua banca ”tricolorilor”. ”Briliantul” s-a dat de gol printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și-a început mandatul la națională

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Adrian Mutu este alegerea Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer, după ce Gică Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat ofertele, iar Dan Petrescu a amânat răspunsul.

Ulterior și fostul președinte al Ligii profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a confirmat informația oferită de site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Deși data la care va fi anunțat numele noului selecționer este 20 decembrie, conform declarației președintelui FRF Răzvan Burleanu, ”alesul” s-a dat de gol.

Adrian Mutu a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook prin care promovează produsele promoționale ale ”tricolorilor”, însoțit de o fotografie a lui având în fundal însemnele FRF și ale echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Internauții au reacționat imediat și i-au transmis mesaje de încurajare fostului selecționer al echipei naționale de tineret.

Adrian Mutu, soluția ieftină și la îndemână

Instalarea lui Adrian Mutu pe banca echipei naționale este varianta cea mai convenabilă pentru FRF. Deși primul ofertat a fost Gică Hagi, colaborarea dintre acesta și Federație era aproape imposibilă.

ADVERTISEMENT

Președintele FRF și Hagi nu sunt în relații deloc cordiale, după ce cumnatul ”Regelui”, Gică Popescu a ajuns la închisoare chiar în timpul campaniei pentru alegerea șefului FRF din 2014.

Popescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu o zi înaintea alegerilor pentru președinția FRF, în care el și Burleanu se luptau pentru supremație.

Nici varianta Răzvan Lucescu nu era una viabilă, în contextul în care tehnicianul tocmai a semnat un angajament cu PAOK Salonic, iar clauza de 600 de mii de euro pentru rezilierea contractului lui Dan Petrescu cu CFR Cluj este una pe care FRF nu și-o permite.

În consecință, singurul nume ”la modă”, disponibil, era Adrian Mutu, rămas liber de contract după ce a fost data afară de FC U Craiova din cauza rezultatelor slabe.

ADVERTISEMENT