Adrian Mutu, accident chiar în ziua nunţii lui. Unde s-a petrecut incidentul

Razvan Nicolae   
în Stirea zilei
15/10/2017, 12:10
Adrian Mutu, accident chiar în ziua nunţii lui. Unde s-a petrecut incidentul GALERIE FOTO

Adrian Mutu şi Sandra Bachici şi-au botezat copilul duminică, la Biserica Adormirea Maicii Domnului. La finalul ceremoniei, perechea care se căsători la ora 17:00 au avut parte de un incident neplăcut.

Maşina în carese aflau a acroşat autoturismul uneia dintre televiziunile care au filmat evenimentul. La volanul maşinii nu se afla nici Adrian Mutu şi nici Sandra Bachici. Accidentul s-a petrecut cu doar câteva ore înainte ca cei doi să ajungă în faţa preotului care va oficia ceremonia religioasă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce fotografie a postat Adrian Mutu pe Instagram

Preocupat ca totul să iasă perfect, Adrian Mutu a mers şi a făcut o ultimă probă costumului de ginerică, s-a pozat şi şi-a anunţat prietenii virtuali, pe care-i ţine constant la curent cu ceea ce se întâmplă în viaţa lui. Imaginea a fost postată pe contul său de Instagram.

”Ultimele probe. Adrian Mutu. Costum. Rochie de nuntă. Nuntă”, a fost mesajul pe care Adrian Mutu l-a ataşat fotografiei. În imagine, fostul internaţional apare îmbrăcat în costumul pe care-l va purta duminică, la ceremonia religioasă.

Închide ×