Fotbal intern

Adrian Mutu știe care e prețul real al lui Dennis Man. Nici Gigi Becali nu a cerut atât!

25.01.2021 | 19:48
Adrian Mutu stie care e pretul real al lui Dennis Man Nici Gigi Becali nu a cerut atat
ADVERTISEMENT

Dennis Man este jucătorul momentului în Liga 1. ”Poate să ajungă la 25 de milioane de euro”, spune selecționerul naționalei de tineret, Adi Mutu.

Golgheterul României, cu 14 reușite în 17 meciuri, numai în Liga 1, Man este monitorizat de mai multe cluburi din Europa, iar visul lui Gigi Becali de a încasa cea mai mare sumă de pe urma transferului unui jucător din România este realizabil. Cu o condiție!

ADVERTISEMENT

”Eu cred că Man poate să ajungă la 25 de milioane de euro la finalul acestui campionat. Dacă ia campionatul cu FCSB și dacă face un Campionat U21 foarte bun. Sper și zic sper, dacă rămâne la U21 și dacă nu e angrenat în cadrul echipei mari. Dar, nu cred că trebuie să-i intereseze valoarea dată de cifre, cel puțin nu acum”, a spus Mutu la Digi Sport.

Adrian Mutu a intermediat transferul lui  Louis Munteanu la Fiorentina

Selecționerul naționalei de tineret este singurul fotbalist român care a marcat peste 100 de goluri în Serie A, iar italienii pun mare preț pe experiența fostului decar de la Fiorentina. De altfel, Mutu a dezvăluit că a fost implicat în transferul lui Louis Munteanu, de la Viitorul, la gruparea ”Viola”.

ADVERTISEMENT

”Singurul transfer în care m-am băgat și am fost consultat a fost cel al lui Louis Munteanu la Fiorentina. Mi s-a părut în regulă că m-au întrebat de Munteanu, pentru că nu avea atât de multe meciuri pe prima scenă a fotbalului”, a spus Mutu.

Mutu a fost transferat de Internaționale Milano, în 1999, pe când fostul atacant al României avea doar 20 de ani. În întreaga lui Carieră, Adrian Mutu a contabilizat 256 de meciuri și 119 goluri în Serie A, cele mai multe în tricoul Fiorentinei.

ADVERTISEMENT

Becali a refuzat mai multe oferte. Mutu garantează pentru Man

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că în ultima perioadă a avut mai multe oferte pentru atacantul său, Dennis Man, dar că niciuna dintre acestea nu l-au mulțumit.

Presa din Italia a dezvăluit recent, fără să avanseze vreo sumă, că una dintre echipele care îl monitorizează pe Dennis Man este chiar Fiorentina, iar selecționerul Mutu garantează că achiziția fotbalistului ar fi o invetiție reușită.

ADVERTISEMENT

”Dacă mă întrebau de Man, atunci când am vorbit de Louis Munteanu, ce era să le fac, le spuneam să vină, să-l vadă că au atâția scouteri, nici nu mai conta ce spun eu. Asta nu înseamnă că Man nu poate fi acolo, poate vor să îl înlocuiască pe Ribery cu Man.

Poate fi un impediment suma de transfer, dar doar în cazul în care nivelul competiției în care joci nu se ridică la cel al competiției în care mergi. În cazul ăsta, poate fi nevoie de o monitorizare mai lungă”, a adăugat Adrian Mutu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 32,00 este cota pentru „primul marcator: Andrei Miron”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT