Sport

Adrian Mutu, supărat după prima înfrângere pe banca tehnică a Rapidului: „Au avut trei șuturi și ne-au dat golurile!”

Adrian Mutu a fost supărat după înfrângerea suferită de Rapid împotriva lui FC U Craiova 1948, scor 2-3, și atrage atenția asupra greșelilor în defensivă.
09.05.2022 | 23:20
Adrian Mutu suparat dupa prima infrangere pe banca tehnica a Rapidului Au avut trei suturi si neau dat golurile
Adrian Mutu, supărat după prima înfrângere pe banca tehnică a Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Briliantul”  se află la prima înfrângere de când a preluat Rapid, iar coincidența este că l-a înlocuit pe Miță Iosif, după ce fostul tehnician al giuleștenilor pierduse un alt meci cu FC U Craiova, la același scor, 2-3.

Adrian Mutu, supărat după prima înfrângere pe banca tehnică a Rapidului

Adrian Mutu a fost supărat după ce a suferit prima înfrângere pe banca tehnică a Rapidului, iar acesta a atras atenția asupra greșelilor din defensivă:

ADVERTISEMENT

„Explicațiile ar fi multe, în fine, e o înfrângere greu de digerat, dar ai nevoie și de astfel de dușuri reci pentru a fi acolo unde vrei.

Am luat niște goluri ușoare, am avut ocazii să majorăm scorul sau să egalăm mai devreme. Așa e fotbalul câteodată, nemilos, dar de-asta e și frumos”.

ADVERTISEMENT

„Au avut trei șuturi pe poartă și au dat trei goluri, știam că nu renunță, am luat goluri pe greșeli care nu se vor mai repeta, rar le vezi. Uităm meciul de azi și vrem să pregătim meciul cu Mioveni”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului.

„E loc de mai bine!”

„Suntem tot la mâna noastră, tot trebuia să jucăm meciul cu Mioveni, tot serios l-am fi tratat, preferam să ne asigurăm primul loc, mergem în ultima etapă și vom câștiga.

ADVERTISEMENT

Sigur că preferam să câștigăm astăzi și să fim deja calificați, dar asta a fost să fie, până la urmă. Noi mereu jucăm să câștigăm!

Cu siguranță e loc de mai bine atunci când pierzi, dar asta voi discuta cu jucătorii. Am început foarte bine meciul, primele 30 de minute era doar Rapidul în teren, practic, sunt momentele dificile create de noi din neatenție.”, a continuat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Important e să ne pregătim bine pentru următorul meci. Nervii și-au spus cuvântul. Atmosfera a fost extraordinară, s-au ridicat la nivelul lor, din păcate noi nu ne-am ridicat la nivelul lor.”, a mai spus „Briliantul”.

ADVERTISEMENT