Fotbal international

Adrian Mutu, surpriză de 8 martie pentru Sandra. „Briliantul” și-a dus soția la Salt Bae

08.03.2019 | 21:39
Adrian Mutu surpriza de 8 martie pentru Sandra Briliantul sia dus sotia la Salt Bae

Adrian Mutu se află în Dubai, unde încearcă să învețe meseria de antrenor la echipa a doua a celor de la Al Wahda. „Briliantul” este însoțit la echipa din Emiratele Arabe Unite și de soția sa, Sandra. Mutu i-a făcut o surpriză frumoasă Sandei cu ocazia zilei de 8 martie.

Adrian Mutu a dus-o pe Sandra la Salt Bae

„Briliantul” și-a scos tânăra soție la Nusr-Et, unul dintre cele mai luxuriante restaurante din Dubai. În locația unde a dus-o Mutu pe Sandra servește și celebrul „Salt Bae”, un bucătar turc recunoscut pe internet pentru mișcarea lui semnătură: felul în care pune sare pe carne. La masă cu Mutu și soția sa s-au aflat mai mulți prieteni de-ai săi. „Briliantul” a postat clipurile video pe instagram. De altfel, Mutu a încercat să imite mișcarea specială a bucătarului și s-a amuzat pe seama acestui fapt.

La acest restaurant au mers și alți fotbaliști celebri, printre care se numără Lionel Messi și Paul Pogba, sau legendarul Diego Armando Maradona, cel care a fost foarte impresionat de talentele bucătarului turc.

Adrian Mutu și Sandra au mers împreună la Salt Bae

Fotbaliștii români, „abonați” la Salt Bae

Nu este prima oară când Mutu își duce soția la bucătarul turc. Cei doi au mai fost acolo și în vară, când „Briliantul” a ajuns la Dubai. Altfel, în afară de Mutu, „Salt Bae” a mai gătit și pentru fotbaliștii români Cristi Manea Alex Mitriță, Nicușor Bancu și George Pușcaș.

Ultimul dintre ei, atacantul lui Palermo, a fost ironizat de către Andrei Radu. Căpitanul naționalei U21 l-a provocat pe George Pușcaș și l-a întrebat dacă nu mai preferă micii lui Sandu Cocoșatu.

Tags: