Sport

Trei jucători remarcați de Adrian Mutu după Andorra – România 0-2: ”Au fost cei mai buni de la noi”. Ce aspect negativ a observat

Adrian Mutu a făcut radiografia debutului ”tricolorilor” în campania preliminară pentru Euro 2024 și a avut trei jucători remarcați.
26.03.2023 | 11:07
Trei jucatori remarcati de Adrian Mutu dupa Andorra  Romania 02 Au fost cei mai buni de la noi Ce aspect negativ a observat
Adrian Mutu a avut trei remarcați după meciul din Andorra. Foto: captură video
ADVERTISEMENT

România a debutat cu o victorie așteptată și logică în calificările pentru Euro 2024. Man și Alibec au semnat golurile cu care ”tricolorii” ocupă acum un loc care la finalul campaniei i-ar permite prezența la turneul final din Germania.

Adrian Mutu a remarcat trei jucători după meciul din Andorra

Înaintea debutului tricolorilor, Raul Feher, jucătorul român care evoluează la Inter Club d’Escaldes, fosta adversară a lui CFR Cluj din preliminariile Conference League, avertiza ca jucătorii gazdă vor apela la toate mijloacele pentru a obține o remiză.

ADVERTISEMENT

”Deși Andorra joacă pe teren propriu cu mare intensitate și fotbaliștii dau totul pentru țara asta, calitatea lor nu îi ajută prea mult. Așa că vor face orice pentru 0-0, vor trage de timp, vor lupta pentru un meci urât!”, spunea fotbalistul.

Ideea sa avea să fie confirmată în teren. Jucătorii gazdă au căutat să-i oprească pe ”tricolori” să înscrie cu intrări la limita regulamentului. Dovadă că aveau să și rămână în 10 după eliminarea lui Marc Rebes, care a văzut două cartonașe galbene în numai două minute.

ADVERTISEMENT

Jucătorii noștri au reușit însă să evite accidentările și au obținut cele trei puncte. Chiar dacă, spune Adrian Mutu, nu au avut cea mai bună abordare în startul de meci.

Fostul internațional a apreciat însă că, în ansamblu, ”tricolorii” au făcut o partidă bună și a evidențiat trei jucători. ”A fost un meci foarte bun din partea noastră.

ADVERTISEMENT

Andorra mi s-a părut o echipă foarte slabă. Nu au ajuns la poarta noastră în primele 70 de minute. A încercat să facă un joc murdar.

Băieții noștri au intrat în jocul lor în primele 30 de minute. Am părut puțin disperați să dăm primul gol. Ăsta a fost singurul lucru negativ. Scorul este unul bun.

ADVERTISEMENT

Cred că Man, Alibec şi Drăguşin au fost cei mai buni jucători de la noi. La Drăgușin se vede că joacă. În unele momente am văzut că a căpătat o anumită experiență și o anumită, să-i spunem așa, șmecherie fotbalistică. 

Man s-a descurcat foarte bine pe un post care nu e al lui. Ambele goluri au fost frumoase. Şi al lui Alibec. Răzvan Marin a dat o pasă frumoasă. Ei nu au făcut nimic altceva decât să distrugă meciul”, a concluzionat Mutu.

 

 

 

ADVERTISEMENT