Fotbal intern

Adrian Mutu va fi prezent la meciul Craiova – Astra. ”Briliantul” e cu ochii pe Valentin Mihăilă. Exclusiv

19.06.2020 | 14:45
Adrian Mutu va fi prezent la meciul Craiova  Astra Briliantul e cu ochii pe Valentin Mihaila Exclusiv
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, va fi prezent la meciul Universitatea Craiova – Astra Giurgiu, din etapa a patra a play-off-ului.

În runda precedentă, ”Briliantul” a mers la Cluj pentru a urmări derby-ul dintre CFR și FCSB și a analiza prestațiile jucătorilor pe care îi are în vedere să-i convoace la reprezentativa de tineret.

ADVERTISEMENT

După ce i-a văzut pe viu pe Florinel Coman, Andrei Vlad sau Cătălin Itu, acum FANATIK a aflat că Adrian Mutu va merge în Bănie pentru a vedea alți posibili candidați la lotul de tineret.

Craiova – Astra se va juca în prezența lui Adrian Mutu

FANATIK a mai aflat că prezența lui Adrian Mutu la întânirea Universitatea Craiova – Astra Giurgiu este datorată în principal faptului că Valentin Mihăilă a fost refăcut și este apt de joc.

ADVERTISEMENT

După ce a resimțit dureri musculare în urmă cu o săptămână, noul star din Bănie este refăcut complet și a intrat în programul normal de pregătire al formației lui Cristiano Bergodi.

Înainte de partida Universității cu Astra Giurgiu, FANATIK a luat legătura cu o legendă a clubului din Bănie. Pavel Badea este de părere că amânarea meciului cu FC Botoșani reprezintă un atu pentru echipă, deoarece Cristiano Bergodi a primit șansa de a-și cunoaște mai bine elevii.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului care se va disputa vineri, de la ora 20:00, Cristiano Bergodi a tras un semnal de alarmă și spune că echipa ar avea nevoie de cel puțin două meciuri oficiale pentru ca elevii săi să fie într-o formă fizică foarte bună.

FANATIK a aflat că Denis Alibec nu a făcut deplasarea cu Astra Giurgiu pentru meciul cu Universitatea Craiova, acuzând probleme medicale. Atacantul a resimțit probleme medicale și la ultimul meci jucat de giurgiuveni în campionat, cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Astra Giurgiu: 14,40 este cota pentru „peste 6,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT