Life

Adrian Nartea a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu Petra

08.03.2021 | 17:01
Adrian Nartea si sotia lui au devenit parinti pentru a doua oara. Sursa foto: Facebook Alina Ferinceac
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea, actorul din serialul Vlad de la ProTV, a devenit tată pentru a doua oară. Familia s-a mărit cu încă o fetiță superbă. Pe contul de Instagram al lui Adrian au apărut și primele imagini emoționante cu micuța Petra, care a ajuns deja acasă, alături de părinții și de surioara ei.

Vedeta ProTV este în culmea fericirii, după ce a venit pe lume cea de-a doua fetiță a familiei. Din imaginile postate pe contul său de Instagram se poate observa că a fost primită cu brațele deschise de sora ei mai mare. Soția actorului pare să se simtă și ea bine, după naștere.

ADVERTISEMENT

“A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem. Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!”, este mesajul lui Adrian Nartea.

Adrian Nartea a devenit tată de fată pentru a doua oară

În luna decembrie a anului trecut, vedeta ProTV a anunțat vestea cea mare. De atunci, familia Nartea a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a fetiței. Din fericire, totul a decurs așa cum trebuie, iar Petra a ajuns în siguranță, acasă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Adrian și-a dorit enorm să aibă parte de un băiat, el mai având deja o fetiță pe nume Mara, soarta nu a ținut cu el. Cu toate acestea, este mai important să aibă un bebeluș sănătos, deși nu are sexul pe care actorul l-a visat până acum.

Cum a aflat Adrian Nartea că va deveni iar părinte

Se afla la filmări, atunci când soția lui i-a făcut o surpriză neașteptată. Cei doi soți nu plănuiau să aibă prea curând încă un copil, dar s-au bucurat nespus de această veste atât de frumoasă. Au știut încă de la început ce nume vor alege pentru al doilea copil.

ADVERTISEMENT

„Mi-a trimis poza pe WhatsApp cu testul de sarcină. Eu eram la filmări  și am văzut poza în rulotă, când mă schimbam pentru următoarea secvență. A fost cu o bucurie mare, conținută însă de toate gândurile prezentului.

Faptul că nu ne-am așteptat, că aveam alte planuri, că nici prin cap nu ne trecea… Am zâmbit și deja amândoi știam cum o să o/îl cheme. Nu, nu a fost nimic plănuit, nici așteptat, nici preconizat. Pur și simplu ne-a surprins total, și asta cred că e cel mai frumos!”, a declarat Adrian Nartea pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Actorul are în plan și niște condiții pentru cele două fetițe, așa cum a recunoscut chiar el. Le va cere să își păstreze numele de familie și după căsătorie, pentru ca tatăl lor să stea mai liniștit, în cazul în care nu va avea parte și de un moștenitor de sex masculin, pe viitor.

ADVERTISEMENT