Life

Adrian Nartea a refuzat oferta de la Survivor România. Care a fost motivul actorului din Vlad

Adrian Nartea a fost în cărți pentru competiția sportivă Survivor România, însă actorul din serialul Vlad a luat decizia să nu mai plece în Republica Dominicană.
07.04.2022 | 23:24
Adrian Nartea a refuzat oferta de la Survivor Romania Care a fost motivul actorului din Vlad
ADVERTISEMENT

Vedeta a refuzat oferta producătorilor de la Pro TV, iar acum a spus care a fost motivul pentru care a luat această decizie. A fost concurent la Ford Boyard, unde a făcut echipa cu Mihaela Rădulescu, iar recent a primit o propunere de la Survivor România.

Adrian Nartea nu va merge la Survivor România. Actorul a spus de ce a refuzat propunerea

Adrian Nartea a spus de ce nu va merge la emisiunea moderată de Daniel Pavel. Cunoscutul actor, în vârstă de 40 de ani, se declară un familist convins și spune că nu ar fi putut să stea prea departe de fiicele sale, Petra și Mara.

ADVERTISEMENT

„Aş fi vrut să mă duc, sincer, şi am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu puteam să îmi las fetele singure. Nu, de asta nu îmi era frică, absolut deloc.

Pur şi simplu, faptul că stau departe de fetele mele, mi-ar fi fost extrem de greu. Nu vreau să mă laud, dar sunt foarte implicat în creşterea copiilor.

ADVERTISEMENT

Şi, atunci, să mă rup de ele şi să o las doar pe Alina… Că noi nu prea suntem adepţii bonelor, nu prea am vrut. Ca să le creştem cum suntem noi, nu cum sunt bonele. 

Nu că e ceva rău, dar ca idee, mi-era foarte greu, şi, la final, a fost decizia că e complicat. Eu sunt competitiv şi sigur aş fi stat mai mult decât… Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat”, a spus vedeta pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Nartea, pregătit să devină tată de băiat

În altă ordine de idei, Adrian Nartea a dezvăluit că-și dorește foarte mult să devină tată de băiat, mai ales că lucrurile merg de minune din punct de vedere profesional. Actorul are în prezent două fete, alături de soția sa, Alina.

Partenera de viață a artistului este de meserie make-up artist, în prezent dorindu-și să se concentreze mai mult pe carieră. De altfel, locul de muncă a fost cel care i-a adus împreună în urmă cu foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Adrian Nartea și Alina au ajuns să se căsătorească după o relație de patru ani, care s-a consumat cel mai mult la distanță. Soția vedetei stătea în perioada respectivă la Milano.

ADVERTISEMENT