Life

Adrian Nartea, amintiri din pragul morții: „Încep sa plâng”

Adrian Nartea a vorbit despre felul în care viața sa s-a schimbat după ce a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Povestea sa a schimbat alte vieți.
08.02.2023 | 18:46
Adrian Nartea amintiri din pragul mortii Incep sa plang
Adrian Nartea a vorbit despre perioada în care a fost la un pas de moarte. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea a făcut noi dezvăluiri despre momentul care i-a schimbat viața. În urmă cu aproximativ 6 ani, a descoperit că are o tumoare pe creier și a fost la un pas de tragedie, dar cea mai pregnantă amintire de atunci este cu fiica sa care l-a vizitat în spital.

Adi Nartea, amintiri din perioada în care a fost la un pas de moarte

În anul 2017, Adi Nartea a aflat întâmplător că are o tumoare în spatele ochiului stâng. Pentru că avea urechea înfundată, a mers la ORL, iar medicul a ajuns la concluzia că de vină este o deviație de sept. Totuși, mama actorului din Vlad, a fost de părere că cel mai bine ar fi să-și facă un RMN, astfel a aflat de problema sa.

ADVERTISEMENT

Actorul a trecut prin două operații în Franța, la Lyon, pentru a scăpa de tumoarea care intra 3 cm în creier și care i-ar fi putut fi fatală. Cu toate acestea, Adrian Nartea a afirmat în emisiunea lui Cătălin Măruță că aceea a fost „cea mai bună, grea și frumoasă lecție de viață” pe care ar fi putut să o aibă.

Vedeta și-a dat seama cât de importantă este, de fapt, viața atunci când, aflat în spital, medicii îi căutau vena pentru a-i pune branula și a fost înțepat de patru ori. Din cauza stresului, Adrian Nartea chiar a vorbit fluent franceza, deși, spune el, nivelul la care cunoaște limba nu este atât de avansat.

ADVERTISEMENT

Adi Nartea, marcat de momentul în care fiica sa l-a vizitat la spital

Deși a întâmpinat multe clipe grele în acea perioadă, cea mai importantă amintire pe care Adi Nartea a păstrat-o este cea în care fiica sa l-a vizitat la spital după ce de-a doua operație.

„Au fost momente grele. Am avut și experiență din astea mai mistică. Dar cel mai important lucru este că au venit la mine soția, Alina, și Mara, care avea 2 ani atunci, și în momentul în care am văzut-o….m-a umplut cu totul.

ADVERTISEMENT

Cea mică se uita la mine și nu avea nicio treabă. Aveam capul cât banița. Ne-am jucat în continuare, a înțeles. Abia după vreo săptămână s-a uitat la mine și a întrebat dacă mă doare. Acela a fost un moment…și acum dacă stau să mă gândesc, încep să plâng”, și-a amintit Adrian Nartea.

Adrian Nartea, un exemplu pentru alte persoane

Adrian Nartea a vorbit pentru prima dată despre boala sa în urmă cu un an, în podcast-ul lui Cătălin Măruță, iar de atunci a ajutat mai mulți oameni să se trateze.

ADVERTISEMENT

„Au fost vreo 3 oameni pe care i-am îndrumat și s-au dus pe căile lor, dar au luat exemplul meu și i-am motivat. Eram la un maraton și a venit o doamnă la mine și mi-a zis că o fetiță, mama ei după ce a văzut podcast-ul mi-a scris pe Instagram și am îndrumat-o, și mi-a spus că s-a operat la același profesor la care am fost eu și a rămas în Lyon, iar acum este studentă acolo.

Iar boala ei, ce avea ea, era una la 400.000. Dacă se opera în altă parte și nu se opera la profesorul ăla, nu descopereau boala asta, iar ea nu mai era în viață. A fost un miracol”, a dezvăluit Adrian Nartea la Pro TV.

ADVERTISEMENT