Life

Adrian Nartea, nevoit să se reorienteze după terminarea serialului Vlad. Ce vrea să facă actorul

Adrian Nartea, actorul principal din serialul „Vlad”, a dezvăluit ce are de gând să facă după încheierea filmărilor.
13.08.2021 | 09:33
Adrian Nartea nevoit sa se reorienteze dupa terminarea serialului Vlad Ce vrea sa faca actorul
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV este nevoită să se reorienteze în carieră, după ce în ultimii trei ani nu a făcut altceva decât să fie prezent pe platourile de filmare.

Actorul va apărea în sezonul patru al producției „Vlad”, care va fi difuzat din toamnă, însă ulterior trebuie să-și ocupe timpul altfel, cu alte proiecte.

ADVERTISEMENT

Adrian Nartea a mărturisit că momentan nu știe spre ce să se îndrepte, dar este bucuros că are câteva proiecte care au mari șanse să se concretizeze.

Ce va face Adrian Nartea după încheierea filmărilor de la serialul

Vlad. Nu ai să crezi asta

Adrian Nartea nu a oferit prea multe detalii despre ce urmează să facă după serialul „Vlad”, dar cu siguranță, este vorba de ceea ce făcea și înainte să apară în producția de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Actorul mărturisește că orice drum va alege mai departe are un avantaj care îl va însoți mereu, și anume imaginea personajului din serial.

„Multă lume mă întreabă ce o să fac după VLAD. E o întrebare foarte bună pentru că, în toată această perioadă de peste 3 ani, nu prea am avut timp să fac altceva.

ADVERTISEMENT

A trebuit să mă dedic total serialului, deci, din punctul ăsta de vedere, nu știu. Deocamdată am câteva proiecte care ar trebui să se concretizeze într-un fel sau altul.

Încă nu pot da detalii despre ele, unele sunt pe actorie, altele pe hosting, pentru că făceam şi asta înainte de VLAD și nu numai.  

ADVERTISEMENT

O să aleg cu sufletul, asta cu siguranță… Singurul avantaj sau dezavantaj e că o să port destul de mult timp imaginea lui Vlad”, a spus Adrian Nartea pentru okmagazine.ro.

Actorul și-a schimbat planurile când a primit oferta producătorilor de la Pro TV, precizând că-și dorea să se mute în Brașov pentru a fi mai aproape de cei dragi, vis care încă ar putea să mai stea în picioare.

Vedeta își dorește să deschidă o cafenea, în timp ce soția sa, Alina, și-ar urma pasiunea, aceea de make-up artist. În plus, cei doi ar vrea să aibă și un stand de haine unicat făcute de prietene pentru că Brașovul este în plină dezvoltare.

ADVERTISEMENT
Tags: