Life

Eroul serialului Vlad, Adrian Nartea, a fost la un pas de moarte. Actorul, operat la cap în Franța: „Mi s-au schimbat valorile”

Adrian Nartea, eroul serialului Vlad de la PRO TV, a trecut prin momente destul de grele de-a lungul vieții sale, clipe care i-au schimbat complet credințele și valorile.
29.11.2021 | 11:30
Eroul serialului Vlad Adrian Nartea a fost la un pas de moarte Actorul operat la cap in Franta Mi sau schimbat valorile
Adrian Nartea, actor în serialul Vlad de la PRO TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea a devenit unul din idolii fanilor serialelor din România, remarcându-se în ultimii ani cu rolul pe care l-a avut în Vlad.

Fostul fotomodel se bucură de o faimă de nedescris, însă în spatele celebrității este un om ca oricare altul, un om care a trecut prin lucruri frumoase, dar și prin câteva cumpene greu de imaginat.

ADVERTISEMENT

Actorul a povestit într-un interviu acordat pentru o revistă despre cele două operații dificile pe care le-a avut în Franța, când era la un pas de moarte.

Adrian Nartea a fost la un pas de moarte

Nartea s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate destul de serioase. Cu ajutorul medicilor și a sprijinului oferit de persoanele dragi, a reușit să depășească episoadele critice din viața sa.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă dificilă. Am fost norocos să le am alături de mine pe Alina, Mara și mama mea. Indiferent de clipă, au fost acolo. Asta m-a motivat și mai mult să fac tot ceea ce ținea de mine pentru a reveni cât mai rapid acasă”, a povestit Adi Nartea despre intervențiile chirurgicale suferite în Franța, în ediția din luna decembrie 2021 a revistei Viva!.

Artistul spune că acum este sănătos și că își face controale medicale în mod regulat pentru a preîntâmpina alte probleme de sănătate. A învățat în urma experienței suferite să fie mai atent la starea sa fizică, să nu neglijeze orice i se pare în neregulă.

ADVERTISEMENT

Protagonistul din serialul Vlad: „Tumoarea era mare, lungime de 4 cm”

A avut foarte mult de învățat în urma acestor cumpene. „Mi s-au schimbat valorile. Îmi dau seama că toate lucrurile după care alergăm zi de zi sunt impuse de societate. Uităm că suntem oameni între oameni. Uităm că simțim, că respirăm. Cam asta ar fi lecția pe care am învățat-o”, a adăugat Adi Nartea în același interviu.

Adrian Nartea a descoperit că are o tumoare la cap, în spatele ochiului, după ce mai mulți medici de la noi i-au pus un diagnostic greșit. S-a crezut inițial că avea o deviație de sept, dar lucrurile erau mult mai grave.

ADVERTISEMENT

Actorul a povestit despre acele clipe cumplite în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube. „A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm. Mare, foarte mare”, povestea în urmă cu ceva timp protagonistul din Vlad, cu lacrimi în ochi.

 

ADVERTISEMENT