Life

Adrian Nartea, tată pentru a doua oară. Cum a primit actorul din Vlad vestea cea mare

07.12.2020 | 12:18
Adrian Nartea tata pentru a doua oara Cum a primit actorul din Vlad vestea cea mare
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea a anunțat că va tată pentru a doua oară, dezvăluind cum a primit vestea că soția sa, Alina, este însărcinată din nou. Actorul din serialul „Vlad” s-a bucurat enorm că se mărește familia, chiar dacă bebelușul nu are sexul dorit de el. 

Vedeta a mărturisit într-un interviu recent că nu au plănuit să devină părinți iar, aflând vestea când se afla la filmări, în rulota sa. Atunci a primit o poză pe o rețea de socializare, știind din clipa respectivă și ce nume va purta copilul care urmează să vină pe lume anul viitor.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a sperat până în ultima clipă ca bebelușul care crește în pântecele soției sale să fie băiat, înclinându-se astfel balanța pentru că Adrian Nartea are în momentul de față o fetiță ce poartă numele Mara. Din păcate, norocul nu a fost de partea sa.

Adrian Nartea, din nou tată de fetiță. Ce nume va purta copilul

„Mi-a trimis poza pe WhatsApp cu testul de sarcină. Eu eram la filmări  și am văzut poza în rulotă, când mă schimbam pentru următoarea secvență. A fost cu o bucurie mare, conținută însă de toate gândurile prezentului.

ADVERTISEMENT

Faptul că nu ne-am așteptat, că aveam alte planuri, că nici prin cap nu ne trecea… Am zâmbit și deja amândoi știam cum o să o/îl cheme. 

Nu, nu a fost nimic plănuit, nici așteptat, nici preconizat. Pur și simplu ne-a surprins total, și asta cred că e cel mai frumos!”, a declarat Adrian Nartea pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Actorul a mai precizat că micuța va purta numele Petra, mărturisind că a fost un „an cu toate”, dar va avea ce-i povesti celui de-al doilea copil despre perioada grea în care a fost conceput, referindu-se aici la pandemia de coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Nartea (@adinartea)

Ce condiție le va pune Adrian Nartea fiicelor sale, Mara și Petra

Vedeta Pro TV și-ar fi dorit un băiat pentru a echilibra balanța dintre sexe, menționând că în viitor le va pune fiicelor sale o condiție foarte importantă. Mai exact, actorul ar vrea ca fetele să ducă mai departe numele de familie, așadar nu trebuie să renunțe la el după căsătorie.

ADVERTISEMENT

„Pentru a echilibra balanța așa pe termen lung, am să impun o regulă ca fetele să nu își schimbe numele de familie după căsătorie, să aibă grija ca și copiii lor să se numească Nartea. Asta mă liniștește puțin pe mine… (râde). 

În rest, mă uit la partea plină a paharului, sunt și voi fi iubit și răsfățat de 3 fete… Încă de acum mi-am schimbat urarea – atunci când primesc un sfat sau  o  vorbă  bună,  în  loc  să  spun Doamne ajută!, în sensul de așa să fie, spun Doamnele ajută!”, a completat actorul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: