Life

Ce spune Adrian Nartea despre participarea la Survivor România? “Deja îmi închipui cum aș face traseele”

Actorul din Vlad este un mare fan al competiției sportive Survivor România și nu exclude posibilitatea de a pleca în Jungla Dominicană, în calitate de concurent.
20.01.2022 | 17:47
Ce spune Adrian Nartea despre participarea la Survivor Romania Deja imi inchipui cum as face traseele
Adrian Nartea este un mare fan al emisiunii Survivor România 2022. Sursa: Captură ecran
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea este un mare împătimit al sporturilor extreme. Actorul din Vlad a dezvăluit, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că urmărește cu mare atenție competiția Survivor România și că și-a dori să participe în calitate de concurent.

Până să plece în Jungla Dominicană, însă, actorul are planuri mari pentru 2022, în ceea ce privește cariera lui cinematografică.

ADVERTISEMENT

Adrian Nartea vrea să participe la Survivor România

Adrian Nartea este un pasionat al sportului și, în timpul liber, actorul desfășoară diferite activități sportive. El i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că urmărește cu atenție emisiunea Survivor România și se imaginează pe traseele competiției.

„Ghinionul meu e că trebuie să o adorm pe Mara. Și mă uit în primele probe, până ajung la 4-4, 5-3 echipele. După care eu trebuie să o culc pe Mara și nu mai pot să stau să mă uit.

ADVERTISEMENT

M-a prins. Bine, îmi și place. Îmi plac traseele alea. Eu deja îmi închipui cum le-aș face, cum le-aș drege. Niciodată să nu spui niciodată!”, a declarat Adi Nartea.

Adrian Nartea, schi cu piele de focă

Actorul din Vlad este un împătimit al sporturilor de iarnă. Adi Nartea își dorește ca în viitorul apropiat să schieze cu piele de focă, o tehnică ce îi permite să urce pe munte cu schiurile.

ADVERTISEMENT

„Acum vreau să fac asta, să fac ture. Schi de ture cu piele de focă. Pui pe talpa schiului piele de focă, care are părul într-un anumit sens, contra, ca să poți urca pe zăpadă. Când ai ajuns în vârf dai pieile jos. Și-ți dai drumul la vale.”, a explicat actorul.

Ce planuri are actorul pentru 2022?

După ce finalul anului și l-a petrecut alături de familie și prieteni, Adrian Nartea are planuri mari pentru cariera sa.  După terminarea serialului Vlad, acesta a lucrat la alte trei proiecte cinematografice.

ADVERTISEMENT

„Am lucrat la două lung metraje și un scurt metraj. Unul la Iura Luncașu, unul la Cătălin Saizescu. Unul…un scurt metraj pe care s-ar putea să-l înscriem la Gopo acuma. E foarte drăguț, foarte mișto, a ieșit așa din prietenie cu toată lumea. Acolo m-am întâlnit cu o parte din Vlad.”, a spus Adi Nartea.

Pe lângă acestea, actorul se pregătește pentru un alt film, despre care nu a vrut să ofere prea multe detalii, de teamă că filmările se pot anula, din diferite motive.

 „Mai pregătim un proiect acum, în primăvară, unul mare, la Cluj. E un lung metraj foarte mișto, cu un scenariu foarte mișto, o producție drăguță, o gașcă de la Cluj. Nu vreau să dau nume, nu vreau să cobesc. Dar abia aștept, sunt rol principal.”, a adăugat actorul.

ADVERTISEMENT